blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Botigues d’esquí a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Si ja saps quina de les estacions d’esquí properes a la capital catalana és la teva preferida, ara segurament necessites saber on hi ha botigues d’esports a Barcelona especialitzades en el material d’esquí o altres esports de neu i on podràs comprar tot l’equipament bàsic i adequat.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

És imprescindible trobar una botiga que ens proporcioni tot el material necessari i adequat per al nostre pròxim descens a la neu, i més, tenint en compte que a pocs quilòmetres de Barcelona podem gaudir d’algunes de les millors estacions d’esquí d’Espanya en les pistes que ocupen més de 200 quilòmetres al Pirineu català.

Si continues llegint aquest article de ShBarcelona descobriràs algunes de les millors botigues d’esquí a Barcelona i a més, si vols t’ajudem a buscar el millor allotjament a Barcelona.

Article relacionat: Estacions d’esquí properes a Barcelona

Comprar material d’esquí a Barcelona

1. Esports Ricard Tarre

Comencem recomanant Esports Ricard Tarre, a la Via Augusta, 103, a Sant Gervasi. Es tracta d’un comerç de tres plantes que és molt més que una simple botiga. Aquí no t’aclapararàs seguint la llei d’entrar, mirar, comprar i marxar sense cap garantia de res; sinó tot el contrari: els professionals t’assessoraran encantats sobre tota la roba i el material esportiu que venen.

Diversos esquís amuntunats a la pista d'esquí

Imatge via Unsplash

És difícil que altres botigues puguin arribar a superar, ni tan sols igualar el seu recorregut. Posen a l’abast del client gran varietat d’accessoris i complements per a l’esport basant-se en una boníssima selecció de les marques més potents del mercat, a bon preu.

Busca el millor allotjament de Barcelona 

Anima’t a conèixer-la si necessites orientació sobre tots els accessoris d’esquí necessaris per practicar el teu esport preferit a la neu, comprar tot el material per snowboard i esquí (de fons, muntanya, freestyle…), nou o de segona mà, reparar el teu instrumental de neu (botes i esquís) al seu taller particular, llogar esquís, botes, taules de snowboard o porta-esquís amb preus especials per a grups o escoles i deixar el teu material de segona mà. Poques crítiques pot rebre un lloc com aquest, tan summament complet.

2. Barrabés

Barrabés, al carrer Roger de Llúria, 77, a l’Eixample, és la major botiga virtual d’esports, sobretot en material de muntanya i esquí. El seu funcionament és senzill i clar: mires entre els milers de productes que tenen organitzats per departaments, tries els que vulguis després de llegir l’explicació dels objectes en qüestió, els afegeixes a la “cistella” de la compra i tramites la comanda.

En unes hores, tocaran el timbre de casa teva i rebràs el teu paquet. Tot i que els preus són una mica elevats, si no et decideixes a comprar, almenys pots indagar sobre l’estat de les pistes d’esquí, millors localitzacions, informació meteorològica, etc. en l’apartat d’actualitat.  

Article relacionat: Anem a la neu! 

Una noia descansant de l'esquí a la neu

Imatge via Unsplash

3. Esports Aribau

Acabem les nostres recomanacions de botigues d’esquí a Barcelona amb Esports Aribau (Carrer Aribau, 35 / Carrer Mallorca, 316), un establiment d’esports que compta amb dues botigues a l’Eixample de Barcelona: Esports Aribau i Esports l’Iglú, les dues igual d’interessants per tenir tot el relacionat amb la neu, amb l’única diferència que la primera, situada al carrer Aribau, està especialitzada en esquí i trekking, i la segona, al carrer Mallorca, en esquí, freestyle i snowboard.

Troba el millor pis de lloguer a Barcelona

És més, si vius fora de Barcelona o et va malament desplaçar-te fins a la zona, pots visitar el seu catàleg online, a través del seu web i realitzar una comanda. Els preus no estan gens malament, és més, si et subscrius al seu butlletí, t’aniran enviant descomptes i també solen disposar de material de la temporada passada a molt bon preu. Per als més previnguts, potser ara és molt bon moment per anar-hi!

I tu, on compres material d’esquí?

 

 

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari