blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Pàdel barat a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Fa temps que el pàdel està de moda i segurament en més d’una ocasió se t’ha passat pel cap jugar un partidet en companyia. Si és el cas, la capital catalana compta amb uns quants clubs en els quals pots reservar pista encara que no siguis soci. Des del nostre blog de ShBarcelona t’oferim una selecció d’aquells que considerem més econòmics per jugar a pàdel barat a Barcelona.

Article relacionat: Flyboard, un esport espectacular.

Pistes de pàdel low cost

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera opció que us presentem és Mb Pàdel Aquestes pistes de pàdel barat a Barcelona es troben al polígon industrial de la Zona Franca, amb entrada pel carrer K-Mercabarna. Els caps de setmana i festius lloguen les pistes de tenis i pàdel per 14€/hora, per tant, surt per 7€ per persona si hi vas en parella. Ara bé, si preferiu practicar-lo entre setmana, els preus ronden entre els 14-19€/hora entre l’interval de 19.00h a 20.00h. Però aquestes no són les úniques tarifes, doncs van proposant noves promocions, així que et recomanem que investiguis les seves darreres propostes a través del seu web. Seguim amb les pistes delClub Esportiu Hispano Francés, amb una ubicació molt a prop del famós Hospital Vall d’Hebron, al carrer Jorge Manrique 15-19, trobem aquest club que proposa unes tarifes bastant assequibles durant certes hores. Així doncs, el lloguer de pistes de dilluns a divendres de 8.00h a 12.00h, així com els dissabtes, diumenges i festius a partir de les 15.00h té un preu de 13,50€. No us sorprengueu si la tarifa puja, doncs aquest és un dels clubs de pàdel barat a Barcelona que cobren la llum a part.

Article relacionado: El canal Olímpic 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra opció són les instral·lacions del Club Esportiu Nova Icària. Durant l’any 2015, en aquest emblemàtic club esportiu de l’Av. Nova Icària 167 de la Villa Olímpica han ofert una promoció per al lloguer de pistes, tant pels abonats, com pels no abonats de 8€/hora per una pista de mur i 9€/hora per les pistes de vidre. Si bé és veritat que, al igual que el cas anterior, aquest cost es pot veure augmentat per les despeses de llum i/o el lloguer o compra de material. Esperem que aquestes tarifes continuïn vigents durant l’any 2016. Segons les nostres dades, Pàdel Molins és possiblement, un dels clubs més barats, tot i que no es troba a Barcelona ciutat, però sí a Barcelona província, concretament, al Baix Llobregat, al carrer Anselm Clavé 44 del municipi de Molins de Rei. És fàcil arribar-hi en cotxe, tot i que també s’hi pot anar en tren urbà. Ofereix a tots els clients no abonats l’oportunitat de jugar a pàdel durant una hora i quart per tan sols 5€, o bé durant una hora per 4€. Per últim us parlem del Badalona Pàdel Club. Aquest club de pàdel barat a Barcelona es troba molt més a prop que l’anterior si agafem com a referència el centre de la ciutat, concretament al carrer Masnou 6. Llogar una pista et pot costar 6,5€/hora per persona, sempre i quan hi vagis a jugar entre les 9.00 h del matí i les 17.00 h de la tarda. Una pista individual costa una mitjana de 10€ i fan promocions constants que cal tenir molt en compte.

Coneixes altres llocs a Barcelona on jugar a pàdel de manera econòmica?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari