blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

Per què no et pots perdre el Cosmobeauty Barcelona 2020

Exposició d'artícles de cosmètica
Escrit per Xavi Maldonado

Està previst que Cosmobeauty Barcelona comenci els propers 16, 17 i 18 de maig. El seu ampli programa d’activitats tindrà lloc al pavelló 2 de la Fira de Barcelona, Gran Via. Es tracta d’un espai impressionant amb 10000 metres quadrats d’exposició i 7000 metres quadrats dedicats a l’àmbit formatiu.

Aquesta edició contempla moltes novetats i el seu objectiu és superar l’expectació de l’any passat amb els seus 50000 visitants professionals. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem del Cosmobeauty Barcelona 2020.

Recorda que si necessites allotjament, des de ShBarcelona t’assessorem sobre el lloguer de pisos a Barcelona a llarg i curt termini.

Article relacionat: On comprar cosmètics a Barcelona

Novetats en l’edició del Cosmobeauty Barcelona 2020

Del 28 al 30 de març tindrà lloc a la Fira de Barcelona el Cosmobeauty Barcelona 2020, la qual serà la seva quarta edició. La seva meta és tornar a impactar a aquest sector i facilitar el seu desenvolupament a través d’una formació de qualitat.

Productes de maquillatge

Imatge via Unsplash

Per fer-ho pretén abordar dos punts importants, com són la formació més innovadora i les novetats més atractives en els sectors de l’estètica, perruqueria, ungles, maquillatge, barberia, assessoria d’imatge, Healthy life & Wellness i medicina estètica.

Cosmobeauty Barcelona 2020, tal com ha succeït anys anteriors, és el lloc de reunió d’un gran nombre de professionals tant en l’àmbit nacional com internacional, així com de les marques més destacades del sector. En aquesta quarta edició, el seu calendari està dotat de novetats molt interessants amb tota mena de presentacions, formacions i shows.

El programa de formació que ens presenta aquesta fira és excepcional. Ha estat plantejat per professionals que compten amb una carrera dilatada en l’organització d’esdeveniments relacionats amb el món de la bellesa i l’estètica.

Un cop al seu interior podrem ser partícips de les àrees d’exposició d’Estètica i Healthy Life, dotades d’esdeveniments de formació a petita escala, però molt dinàmics, especialment centrats en el visitant.

Article relacionat: Manicures i pedicures a Barcelona

La passarel·la d’aquesta fira recollirà diferents shows destacats basats en l’ampli univers de la perruqueria, el maquillatge i el bodypainting. A més, els Premis Revista Vida Estètica faran acte de presència en la qual serà la seva 6ª edició per premiar l’excel·lència i innovació de signatures prestigioses. La idea és reconèixer la feina dels professionals dels salons d’estètica i perruqueria.

Maquillatge a un prestatge

Imatge via Unsplash

La Fira de Barcelona es troba repartida entre dos grans recintes: Gran Via i Montjuïc. El primer es troba a l’avinguda Joan Carles I, de l’Hospitalet de Llobregat, i el segon a l’Avinguda Reina Maria Cristina, al districte Sants Montjuïc. Quan les fires tenen lloc en tots dos recintes, Fira Barcelona posa autobusos llançadora per connectar els dos espais.

De nou, tindrà cabuda la 2ª edició de Global Beauty Hub (GBH20). Per als que no ho sàpiguen, es tracta d’un congrés dedicat a tots els que formen part del mercat de la bellesa, siguin empresaris, directors o responsables de centres de bellesa o fabricants.

Pel que fa a les divisions de Healthy Life & Wellness, «Medicina Estètica» i «Estètica» destaca la 33ª edició del Congrés Internacional d’Estètica Avançada. Aquest esdeveniment interessant comptarà amb un programa de ponències a les quals es podrà accedir lliurement durant els tres dies de la fira.

En l’àrea d’«Ungles i Maquillatge» i «Perruqueria» ens trobem amb la 3ª edició del Congrés Internacional d’Assessoria d’Imatge. Parlem d’un congrés, les edicions anteriors van ser molt ben rebudes pel públic. De fet, és l’únic congrés d’assessoria que està avalat al nostre país pels fundadors de l’«Assessoria d’Imatge».

La passarel·la d’aquesta fira recollirà diferents shows destacats basats en l’ampli univers de la perruqueria, el maquillatge i el bodypainting. A més, els Premis Revista Vida Estètica faran acte de presència en la qual serà la seva 6a edició per premiar l’excel·lència i innovació de signatures prestigioses. La idea és reconèixer la feina dels professionals dels salons d’estètica i perruqueria.

La Fira de Barcelona es troba repartida entre dos grans recintes: Gran Via i Montjuïc. El primer es troba a l’avinguda Joan Carles I, de l’Hospitalet de Llobregat, i el segon a l’Avinguda Reina Maria Cristina, al districte Sants Montjuïc. Quan les fires tenen lloc en tots dos recintes, Fira Barcelona posa autobusos llançadora per connectar els dos espais.

Per arribar a la Fira des de l’aeroport de Barcelona o l’estació o al barri de Sants, el visitant pot optar per diverses alternatives, entre autobusos urbans, metro (L9-Fira) o taxis.

Què et sembla el Cosmobeauty 2020 de Barcelona? Hi acudiràs?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari