blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Descobreix la Vall d’Aran

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La Vall d’Aran ofereix centenars de possibilitats tant a l’hivern com a l’estiu. En aquest racó del Pirineu pots practicar els esports més extrems o donar tranquils passejos, rodejat de la natura. A més, per als amants del turisme cultural, conserva un important patrimoni històric romànic i gòtic que val la pena visitar. No falten tampoc bones ofertes d’oci i restauració. I és clar, la seva estació d’esquí de Baqueira Beret, una de les més visitades a tot el país. És ideal també per a una escapada romàntica i de desconnexió, ja que els seus increïbles paisatges faran que t’oblidis de tot. L’equip de ShBarcelona volem proposar-te un gran pla per a una escapada o per les teves properes vacances a la Vall d’Aran.

Article relacionat: Turisme rural a Catalunya

L’ànima del Pirineu català

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: FTarrés via VisualHunt

Si ets un apassionat dels esports de neu, no pots deixar de visitar l’estació d’esquí de Baqueira Beret. Els seus cims de més de 2.000 metres i les seves increïbles instal·lacions l’han convertit en una de les millors estacions d’esquí d’Espanya. Són molts els famosos que l’escullen per practicar el seu esport favorit, fins i tot és possible que et trobis algun membre de la Família Reial. Si prefereixes els esports d’aigua, la Val d’Aran té increïbles llacs, ràpids i salts d’aigua. El riu Garona durant el desglaç és perfecte per als esports d’aigües braves. Si prefereixes gaudir de la natura, però de forma més tranquil·la, pots optar per practicar senderisme o passejar en bicicleta per algun dels milers de camins i senders perfectament senyalitzats i amb opcions per a diferents nivells. Al parc d’aventura NaturAran trobaràs un rocòdrom i un pont tibetà, podràs tirar-te per tirolines i pujar al cim d’un arbre. Al parc de fauna Aran Park pots passejar entre óssos, cérvols, llops i altres animals autòctons. Si vols gaudir de vistes des de 3.000 metres d’altitud, pots fer la ruta fins a Besiberri Nord, un dels molts cims que hi ha a la zona. Quan facis cim t’envairà una sensació de gran felicitat. Val la pena intentar-ho.

Article relacionat: Escapades ideals per als ponts de desembre a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: taquiman via VisualHunt

La Vall d’Aran compta amb un patrimoni històric i cultural molt important, a més de tradicions i llegendes màgiques pròpies i úniques. Aquí podràs gaudir d’un gran conjunt històric, integrat sobretot per esglésies romàniques. Les esglésies de Santa Eulària d’Unha, Santa Maria d’Arties i Sant Andreu de Salardú, tenen excepcionals pintures i talles. Agafar el cotxe i perdre’s descobrint cadascun dels seus petits pobles és una altra bona opció, a poc a poc aniràs gaudint de la seva gran riquesa i varietat paisatgística. Si vols aprofitar la teva visita per regalar-te temps de relaxació i benestar, pots visitar algun dels seus banys termals. Les aigües sulfuroses ja eren utilitzades pels romans per cuidar la seva salut i relaxar-se. De visita obligada és també Vielha. A la capital de la Vall d’Aran pots fer una passejada pels seus carrers que rodegen el riu, i visitar l’església de Sant Miquel datada del s. XII. Si després d’un llarg dia d’esport o d’un tranquil dia de relaxació vols gaudir d’un bon sopar, pots buscar entre la diversa oferta gastronòmica de la zona. Trobaràs des de restaurants de cuina tradicional fins opcions més modernes. Podem explicar-te totes i cadascuna de les raons per les quals val la pena visitar la Vall d’Aran, però sens dubte el millor és anar a viure-la, sentir-la i gaudir-la. Et podem assegurar que no te’n penediràs.

*Imatge destacada de: Paco CT via VisualHunt

Ja hi has estat? Que t’ha semblat la Vall d’Aran?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari