blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Que comencin les rebaixes

Noies parlant amb bosses de compres
Escrit per Xavi Maldonado

Les rebaixes són viscudes amb una gran intensitat per aquells que necessiten canviar d’estil, renovar l’armari, o que volen comprar una peça que abans tenia un preu molt elevat. A Espanya hi ha dos períodes de rebaixes importants, el d’estiu, al juliol, i el d’hivern, al gener. És en aquests moments que les famílies aprofiten per fer la major part de les seves compres tèxtils, gràcies a aquests preus que s’adapten a les seves butxaques.

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, has de saber on val la pena comprar durant el període de les rebaixes, i per això, avui us parlem d’aquest tema en aquest article de ShBarcelona.

Article relacionat: Les millors rebaixes de gener a Barcelona

Llocs amb les millors rebaixes a Barcelona que potser no coneixes

Noia jove comprant roba

Imatge via Pixabay

Com no podia ser d’una altra manera, les grans superfícies solen tenir les millors rebaixes. El Corte Inglés és un dels magatzems multimarca més populars, que compta amb descomptes molt atractius que en alguns casos arriben fins al 75%.

Es troba a la plaça Catalunya, a l’Eixample, i un altre a l’Avinguda Diagonal, a les Corts. La diferència respecte a altres marques de moda és la qualitat.

Els productes rebaixats pertanyen a firmes prestigioses, per aquest motiu gran part dels compradors esperin el moment per beneficiar-se.

Adquirir roba de marques cares és tot un luxe, però si aquest es troba a meitat de preu, és una cosa que no només es poden permetre les classes benestants. L’únic que cal fer és estar atent del període de rebaixes i caçar els millors preus i les millors peces.

Com és natural, altres marques populars, com és el cas del grup Inditex, són les favorites dels compradors. En aquests mesos de rebaixes, tant Zara com Massimo Dutti, Stradivarius, H&M, Mango, Pull and Bear o Bershka ofereixen preus interessants que fins i tot estan per sota del 50% rebaixat. Ara bé, des de fa uns anys podem observar que la qualitat de les peces no és la mateixa que les venudes en temporada.

Article relacionat: On trobar les millors rebaixes a Barcelona

Centre comercial

Imatge via Pixabay

Barcelona és una de les ciutats més destacades per comprar a les rebaixes, igual que Madrid, París, Amsterdam, Londres, Roma o Nova York. Són diverses les opcions on és possible optar per les millors gangues. Des d’aquí et nomenem algunes d’elles:

  • El barri de Born és el lloc perfecte per trobar roba alternativa que destaca per la seva originalitat.
  • El barri Gòtic, principalment el carrer Avinyó, està dotat de signatures exclusives i dissenyadors joves que mostren les seves petites joies de moda.
  • El Passeig de Gràcia és un dels carrers més populars de la ciutat, on poden trobar-se productes de luxe.
  • Portaferrissa i el Portal de l’Àngel són dos carrers situats al centre de la ciutat, al costat de Plaça Catalunya, on és possible trobar una mica de tot, des de marques comercials a grans firmes.
  • La Roca Village és el centre outlet de Catalunya per decret. En aquest lloc tan atractiu per als amants de les compres és possible trobar peces d’altres temporades a bon preu. Així que no cal esperar a les rebaixes per trobar grans oportunitats.
  • Centres comercials com Les Arenes, l’Illa Diagonal, Maremàgnum, El Triangle, Glòries o Diagonal Mar són només alguns exemples. En aquests llocs és possible gaudir de multitud de botigues plenes de promocions i descomptes.

Quins altres llocs coneixes amb les millors rebaixes a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari