blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Ja són aquí les rebaixes!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Com cada any, puntualment, ja estan aquí les rebaixes de gener, també anomenades rebaixes de tardor. Van començar oficialment el 7 de gener, i en molts casos duraran fins al 28 de febrer, i les trobaràs tant a les botigues físiques com a les  botigues online. Aquest any es preveu una despesa mitjana de 60 a 80 euros per cada espanyol i solament en tèxtil una caixa de 3.750 milions d’euros, amb els preus rebaixats en un 50, 60 i fins a 70%. Són moltes les persones que esperem impacients a què arribin les rebaixes, i per això des de ShBarcelona us portem aquest article on us donem informació sobre les rebaixes a Barcelona.

Article relacionat: Les millors rebaixes de gener a Barcelona

Rebaixes de grans marques

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquestes són algunes de les majors botigues que ofereixen ofertes interessants, tan a les botigues físiques com en les compres en línia. FNAC disposa dels Happy Days fins al 2 de febrer, amb ofertes de fins a un 50% en tecnologia, llibres, papereria i joguines. També ofereixen en cinema 3×2, i en música 4×15 i 10×30. MANGO, amb ofertes tèxtil fins al 50%. ZARA disposa de rebaixes tant en la compra a la web com a les seves botigues físiques de fins al 40%. A OYSHO trobaràs pijames, roba interior, i sabates amb uns descomptes de fins al 50%.  Les botigues de DECATHLON compten amb descomptes i rebaixes en tots els productes esportús, amb descomptes variats. DECIMAS oferirà rebaixes de fins al 50% en productes d’esports fins al 6 de març. EL CORTE INGLÉS, un dels establiments més populars per les seves rebaixes, oferirà descomptes en tèxtil, electrònica, electrodomèstics i productes gurmet fins al 50%. HERTZ també se suma a la setmana de rebaixes amb un 25% en el lloguer de vehicles. Pel que fa a les rebaixes en línia, amb les que evitaràs les cues típiques dels dies punta, pots comptar amb AMAZON amb fins un 40% de rebaixes en electrònica, informàtica, llar, esports, salut, cura personal i bricolatge. La botiga alternativa de moda ZALANDO, disposa de rebaixes en sabates i roba per a dona, home i nen, amb enviaments i devolucions gratis en totes les comandes. La marca ASOS ofereix fins a un 70% de rebaixa en moda de dona i home, amb un descompte addicional amb el codi “GOT10”. Per últim, L’ARMARI DE LA TELE, amb articles rebaixats fins al 60% i enviaments en 24-48 hores i possibilitat que aquests siguin gratis sempre que compris més de 35 euros.

Article relacionat: On trobar les millors rebaixes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Fes atenció a aquests consells i cures que cal tenir a l’hora d’anar de rebaixes i així tenir un estalvi més eficient. Si penses per endavant el que necessites realment, evitaràs comprar compulsivament. Tots els productes rebaixats han d’haver format part de l’oferta habitual de l’establiment durant almenys un mes abans de les rebaixes. La qualitat del producte no pot variar en res. El preu original al costat del rebaixat ha d’estar obligatòriament indicat en l’etiquetatge. També és admissible que tingui indicat el percentatge real de la rebaixa. Si l’establiment no accepta el pagament amb targeta durant les rebaixes o les devolucions dels articles deuen anunciar-ho indicant expressament, no descobrir-ho en anar a pagar a la caixa. El servei postvenda i la garantia són iguals als que ofereixen en temps de no rebaixa. Es retallen els preus, no els drets. Utilitza si és necessari el full de reclamacions, d’obligada tinença a tots els establiments. No dubtis a reclamar davant la botiga: no admetis excuses per fet d’estar de rebaixes, i comparteix les teves queixes amb altres clients. L’Organització de consumidors i usuaris (OCU) recomana fer aquestes queixes compartides amb tots els afectats a través de ProtestApp, aplicació gratuïta i disponible per Android i IOS.

Aprofita les rebaixes a Barcelona i troba autèntiques gangues!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari