blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

Què podem fer a Gràcia?

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mariona

Gràcia és un barri ben conegut per tots, dels més famosos de Barcelona sens dubte.  Tot i així, els turistes i els barcelonins en general tendeixen a reunir-se al centre de Barcelona. En canvi Gràcia és molt recomanable perquè és com un poble petit dins la ciutat, ja que és un barri enorme i molt independent en el que tens tot el que necessites. Per tant, des de ShBarcelona us donem algunes propostes de què es pot fer a Gràcia.

Article relacionat: Els barris de Barcelona amb menys contaminació

Els llocs més turístic de Gràcia

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per començar, el més turístic és el Parc Güell, encara que ara si no ets resident de Barcelona has de pagar per veure’l. No obstant, val la pena perquè és un parc enorme i preciós amb unes vistes de la ciutat impressionants. A més a més, l’art modern es respira en aquest barri, on és possible apreciar edificis emblemàtics com la Casa Vicens, que fou la primera casa de Gaudí. També hi ha altres edificis com la Casa Ramos o la Casa Rubinat. A la vegada, un altre bon pla per fer a Gràcia és donar una volta per les diferents places. D’elles la Plaça de la Virreina és la més famosa i bonica. Però també n’hi ha d’altres que valen la pena com la Plaça del Diamant, la Plaça del Nord o la Plaça de la Vila de Gràcia.

Article relacionat: Els millors barris per viure amb nens a Barcelona

Activitats a Gràcia

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per altre banda, el Mercat de la Llibertat és un dels més bonics de Barcelona i es troba a Gràcia, amb una façana digna de ser immortalitzada. I si entremig de la ruta per aquest barri t’agafa gana, pots trobar-hi una gran varietat de restaurants i bars de tot tipus: barats, de tapes i minimalistes. A més a més, si estàs residint en aquest barri, convé saber que aquí és on es troben els Cines Verdi, els únics de Barcelona on es poden veure pel·lícules en versió original. Però el millor de Gràcia sens dubte, són les seves festes. Són de les millors de Barcelona ja que durant cinc dies els seus carrers s’adornen i es fa un concurs entre els carrers del barri per veure quin té millor gust. Tenen lloc a l’agost. Finalment, perquè gaudeixis al màxim del barri, t’aconsellem que naveguis una estona per la nostra web perquè trobaràs articles sobre els millors restaurants de Gràcia, les seves discoteques i sobre tots els serveis que et puguis imaginar, com Ioga i altres activitats i negocis.

Tens altres propostes per fer a Gràcia? Comparteix-ho amb nosaltres

 

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari