Categories: Cuina del món

Restaurants ètnics a Barcelona

A Barcelona tenim el privilegi de trobar un gran nombre de restaurants de diferents temàtiques i gastronomíes. La contemporaneitat que es viu a Barcelona ens permet gaudir d’una gran diversitat de cuines d’arreu del món, amb plats exòtics que ens permeten viure una part de la cultura de diferents ètnies sense haber de sortir de la Ciutat Comtal. Des de ShBarcelona volem descobrir-te algunes de les opcions que trobaràs de restaurants ètnics a Barcelona.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Restaurants ètnics a la Ciutat Comtal

Imatge via Pixabay

En altres entrades t’hem parlat de gastronomia asiàtica o de la cuina hindú. Avui, sota el nom de restaurants ètnics et portem una selecció de locals els orígens dels quals són llunyans i exòtics, i on podràs degustar sabors desconeguts. Pertanyen a cultures poc esteses en la restauració comercial d’occident, com poden ser la senegalesa o la nepalesa. Les altres són més habituals, la marroquina o la mexicana, però desgraciadament solen arribar-nos de la mà de cadenes on l’autèntica cuina del país està absolutament absent, al contrari d’allò que succeeix amb aquests establiments triats. Són llocs d’ambient acurat i exòtic, amb cuines casolanes de receptes tradicionals, on les sensacions ambientals i organolèptiques et faran sentir en terres llunyanes sense necessitat d’haver fet maletes. Pren nota!

Restaurants d’Àfrica

Thiossan, un establiment únic a Barcelona. En ple barri de Gràcia ofereix al visitant autèntic menjar senegalès. Completa la seva oferta amb sessions en directe de reggae les nits dels divendres i dissabtes. Decoració africana i atmosfera relaxada i ètnica. Carns i peixos, mariscs, espècies i sabors forts i característics. Ambient jove ideal per portar amics i sorprendre’ls. Aquest local es troba al barri de Gràcia, al carrer Torrent de les Flors, 22Addis Abeba, restaurant etíope situat al carrer del Vallespir, 44. Inspirat en aquesta sensual cultura, cuiden fins al més mínim detall per assegurar l’èxit de la teva vetllada. Compten amb un menú degustació combinat, amb la beguda i el postre inclòs per només 17,50 € per persona. Una gran oportunitat per a descobrir una gastronomía diferent i única.

Article relacionat: Els millors restaurants italians a Barcelona

Restaurants d’Amèrica

El restaurant Big Al’s, ubicat en ple barri de l’Eixample, al carrer de Còrsega, 178, és una hamburgesería americana on podràs tastar les burgers més autèntiques de la ciutat. Entre els seus plats, a part de la seva especialitat en hamburgueses, trobem natxos, quesadilles, aletes de pollastre, fingers de pollastre, mozzarella sticks, i una infinitat de diferents cervesses. Una de les hamburgueses més interessants del local és la Fat Elvis, amb crema de cacahuet, bacon cruixent i plàtan caramel·litzat.  La Cantina Tlaxcal és una autèntica cantina i taqueria mexicana de la Ciutat Comtal. La trobaràs al carrer Comerç, 27, a prop del metro de Jaume I. Gaudeix dels millors tacos com si estigués a Mèxic sense sortir de Barcelona.

Restaurants d’Àsia

Imatge via Pixabay

Kathmandú, especialitzat en cuina nepalesa, rica en espècies, diversitat de sabors i exòtiques olors. Segueixen les receptes tradicionals cuinant amb ingredients d’excel·lent qualitat i en un forn de fang. El preu és excepcional si demanes el seu menú diari, només per 9,75 €. Es troba al carrer de Còrsega, 421. Atreveix-te a degustar els seus exòtics sabors, iniciar-te a la seva gastronomia i engrandir d’aquesta deliciosa manera la teva percepció del planeta. Betawi t’apropa la gastronomía indonèsia, una cuina desconeguda per a la majoria de barcelonins. Amb plats plens de sabor, totalment recomenable el seu menú degustació, on trobaràs els rotllets vegetarians, brotxetes de calamar, amanida d’ànec, o les brotxetes de pollastre amb salsa de cacahuets. Deliciós!

Conèixes altres restaurants ètnics interessants a Barcelona? Comparteix-los amb nosaltres!

5 / 5 ( 2 votes )
Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

1 setmana ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

1 mes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago