blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors restaurants italians de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Pizza, pasta, risotto o plats tradicionals de la gastronomia italiana. T’agrada? Si la resposta es afirmativa, para atenció a les següents propostes que hem recopilat per a tu des de ShBarcelona. Avui volem parlar de la cuina italiana, una gastronomia única que exemplifica a la perfecció l’essència de la cuina mediterrània. Vols tastar la autèntica Itàlia sense sortir de la ciutat? Aleshores, fes un cop d’ull i coneix els millors restaurants italians de Barcelona. T’animes a reservar?

Article relacionat: Les millors pizzeries de Barcelona

Restaurants italians a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si vols gaudir dels millors restaurants italians de Barcelona, fes un cop d’ull a les següents propostes. Aquí trobaràs espais elegants que t’apropen les delícies italianes en un ambient modern, atent i molt amable. Si vols donar-te un caprici, no dubtis en reservar en algun d’aquests italians barcelonins. Amb quin et quedes?

De Gustibus Italiae

Descobreix un bon restaurant italià a Barcelona visitant De Gustibus Italiae. La seva carta, que varia mes a mes, et dona la oportunitat de tastar els millors sabors de les diverses regions italianes. La seva cuina propera i de veritat treballa amb els millors productes frescos i de temporada. De Gustibus Italiae vol ensenyar-te que a Itàlia no tot es pasta i pizza. Per això et proposa degustar les croquetes de patata, les bruchettas, la mozzarella de búfala, la bresaola, el carpaccio de pop o de vedella o els seus tartars, entre d’altres especialitats. Itàlia al plat a la zona alta de la ciutat.

Trattoria A Casa Mia

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Benvingut a Trattoria A Casa Mia, un espai on podràs gaudir del millor de la cuina italiana al vell mig de Barcelona. El seu ambient acollidor i familiar, conjuntament amb les seves propostes autèntiques i saboroses fan de A Casa Mia un dels restaurants italians de Barcelona amb més renom, per això sempre rep visites de celebrities nacionals e internacionals. Risottos, plats de pasta i deliciosos postres com el Tiramisú o la Pannacotta són les demandes principals d’aquest autèntic racó italià. Te’l perdràs?

Isabella’s Barcelona

Si vols sentir-te com a casa en un ambient únic, distingit i molt original, Isabella’s és un local per a tu. El seu encant i la seva bona cuina et convida a descobrir el millor de la gastronomia italiana. Delicies per picar, les millors amanides, calzone, carns i pizzes són algunes de les especialitats que podràs tastar. Però si per alguna cosa s’ha convertit en un dels restaurants italians de Barcelona més top és pels seus plats de pasta.

Il Pomo d’Oro

Vols descobrir un autèntic restaurant de pasta a Barcelona? Il Pomo d’Oro és una excel·lent opció per satisfer les teves necessitats gastronòmiques. La seva especialitat és la pasta, de elaboració pròpia, sola o farcida i sempre acompanyada de les salses més tradicionals: quattro formaggi, pesto rosso, fumé, allà norma, aglio olio, amatriciana, carbonara, putanesca o ragú. Gaudeix dels deliciosos sabors de Itàlia al vell mig del carrer Roselló.

Artícle relacionat: Els millors restaurants de pasta

Da Valentina

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Nàpols a Barcelona? Sí! DaValentina és un local que et convida a seure a una de les seves taules i preparar els sentits per fer un viatge gastronòmic per les especialitats napolitanes. DaValentina s’ha convertit en un restaurant de pasta a Barcelona de referencia, ja que importa la matèria prima des de els pobles del sud d’Itàlia, per sorprendre’t en plats únics. Obre boca amb antipasti com la Parmigiana di melanzane o els embotits italians; gaudeix dels tartars o els carpaccios;  deixa’t seduir pels plats de pasta com  Paccheri,  Linguine, Tagliatelle, Fusilloni, Spaghetti, tots fets a mà a Gragnano, i posa el punt final amb els postres típics com la Pannacotta.

Ens recomanes algún altre restaurant italià a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari