blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Rock Fest 2019

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El rock és un dels gèneres més aclamats al món, i els seus fans són absolutament incondicionals. I és que ser amant del rock implica una estètica i, en moltes ocasions, un estil de vida característics. Els cabells llargs, tant en homes com en dones, el cuir, les motos d’una determinada marca i de gran cilindrada, les botes o el caràcter rude, honest i fiable són alguns dels estereotips més característics dels rockers o seguidors de l’estil més radical del rock, el heavy metal. A Barcelona se celebra tots els anys un festival de música que congrega a tots els amants d’aquest estil musical, el Rock Fest, i des de ShBarcelona us volem explicar més en aquest article.

Article relacionat: Rock Fest Barcelona

Gaudeix del rock a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La música d’estil rock compta amb una llarga evolució, i forma una part importantíssima de la història de la música contemporània, nascuda al segle XX. La música rock també va ser el fil conductor per alguns moviments culturals i socials, creant d’aquesta manera subcultures importants, entre elles els mods i els rockers al Regne Unit, i la contracultura hippie que es va estendre per Nord Amèrica en la dècada dels 60. Una cosa semblant va passar amb la cultura punk de la dècada dels 70 que va crear altres subcultures més actuals com els Emo i els Gòtics. Moltes de les lletres de l’estil rock comporten lemes similars a la cançó de protesta. La música rock està relacionada amb l’activisme polític i ha contribuït socialment al canvi de mentalitat sobre el racisme, el sexe i l’ús de drogues, i, en general, segueix mantenint un aire rebel contra consignes socials com el consumisme i el conformisme. En definitiva, el rock ha marcat diverses generacions i ha generat diversos estils derivats d’aquest gènere musical.

Article relacionat: Festival Brunch in the Park 2019

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Rock Fest Barcelona és el festival de rock que s’organitza cada any la ciutat de Barcelona. Les dates de l’esdeveniment seran el 4, 5, 6 i 7 de juliol de 2019 al Parc de Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet. Serà la continuació a un cinquè aniversari que ha suposat el punt àlgid del festival fins al moment i que ha comptat amb el suport massiu de seguidors del Rock i el Heavy Metal vinguts d’arreu del món. Entre els artistes i les bandes que podrem veure al festival podem destacar a Wasp el 4 de juliol, Ankhara el 4 de juliol, Boikot el 6 de juliol, Children of o el 7 de juliol, Def con Dos el 6 de juliol, Dream Theater el 7 de juliol, Europe el 7 de juliol, Hèlix el 7 de juliol, Els Barons el 6 de juliol, Obus el 5 de juliol, Raven el 4 de juliol o Udo el 4 de juliol. Pots veure tota la programació del Rock Fest a la seva pàgina web, a més de poder comprar les entrades també en el mateix lloc. El Parc de Can Zam es troba a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet i està separada de Barcelona pel riu Besòs. Santa Coloma té accessos directes a les autopistes A7C58C31B20, la ronda de Dalt, cinturó del Litoral i BV5001 (carretera de la Roca).

Tens pensat anar al Rock Fest d’aquesta edició 2019?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari