blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Festival Jardins de Pedralbes

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El festival de Pedralbes és un dels esdeveniments musicals més importants que té lloc a la Ciutat Comtal. Aquest festival, que es porta celebrant ja diversos anys a Barcelona, té com a teló de fons els bells jardins de Pedralbes, un emplaçament excel·lent per poder gaudir de la millor música en directe a un dels barris més elegants i distingits de la capital catalana. Avui, des de ShBarcelona us portem aquest article on volem parlar-vos del Festival Jardins de Pedralbes i del que podreu gaudir en aquest esdeveniment tan especial.

Article relacionat: Pedralbes, el barri de l’elit barcelonina

El festival de música de Pedralbes, elegància i cultura a parts iguals

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El Festival Jardins Pedralbes és un projecte organitzat per Concert Studio. Es tracta d’un programa que es ve fent a la capital catalana des de fa ja 7 anys, gràcies a la passió per la música i per la ciutat de Barcelona, ​​segons assenyalen els seus organitzadors. La idea era escollir un lloc obert, a l’aire lliure, en contacte amb la natura i amb història. Gràcies a l’Ajuntament de Barcelona i a la conselleria de cultura de la Generalitat de Catalunya es van escollir els Jardins del Palau de Pedralbes per a organitzar aquest esdeveniment. Actualment el festival ha crescut fins a esdevenir una referència a escala europea. Entre els fantàstics artistes que tocaran al festival destaquem a Giorgio Moroder (22 de juny), Gary Clark Jr. (29 de juny), Joss Stone (3 de juliol), Gilberto Gil (8 de juliol), The Beach Boys (12 de juliol), Albert Hammond (data a confirmar) o Carla Bruni (5 de juny), entre molts d’altres. També podrem escoltar un dels grups més importants del panorama nacional: Els Planetes (14 de juny). Aquests andalusos visitaran la capital catalana per oferir un concert amb orquestra simfònica, una ocasió ideal per poder gaudir de la millor música indie espanyola en directe.

Article relacionat: Música als parcs de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: FeistyTortilla via VisualHunt

Per poder comprar les entrades només heu de posar-vos en contacte amb les oficines del Palau de la Virreina: a la Rambla, 99 de Barcelona (de 10h a 20.30h), a l’estand de l’Illa Diagonal, Av. Diagonal, 557 Barcelona (de dilluns a dissabtes de 11 a 20h) o a la pàgina web dels Jardins de Pedralbes. Per arribar als Jardins del Palau de Pedralbes pots fer-ho de diferents formes. Si vens en cotxe des de Tarragona: C32C32 i B-23 (Ronda de Dalt – Sortides 10 i 11), des de Girona: AP-7 o C-32, des de Lleida: A-2. Si necessites aparcar, pots fer-ho al Pàrquing UPC Campus Nord. c / Jordi Girona, 29. Telèfon: 932050220. Pàrquing Saba. c / Joan Güell, 250 t.934107767. Aparcament UB Campus. c / de Martí i Franquès – Gratuït. Si et desplaces amb moto: Aparcament habilitat a l’entrada, Av. Diagonal, 686 – c / John M. Keynes. A més, si véns de fora, tens un descompte del 30% per realitzar el viatge en tren fins a Barcelona coincidint amb un dels concerts programats al Festival Jardins Pedralbes. Posa’t en contacte amb la taquilla del Festival al telèfon 933632510. El Festival dels Jardins de Pedralbes tindrà lloc del 5 de juny al 15 de juliol del 2019 als Jardins del Palau Reial de Pedralbes: Av. Diagonal, 686.

No et perdis un dels festivals musicals de Barcelona més elegants i exclusius, el festival Jardins Pedralbes! 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari