Categories: Gastronomía

Sopar a un vaixell a Barcelona

Vols viure una experiència realment màgica? Llavors canvia per un dia la taula del teu menjador per una taula d’un vaixell i gaudeix d’un sopar totalment diferent on el mar serà el teu acompanyant. Sopar a un vaixell és una experiència única que et permetrà sortir de la rutina i crear un record per a tota la vida amb aquella persona especial. A Barcelona hi ha diferents empreses que organitzen sopars a vaixells i que són ideals per sorprendre a la teva parella amb un sopar romàntic o per celebrar un esdeveniment important com un comiat de solter/a o un aniversari. A ShBarcelona t’expliquem com pots sopar a un vaixell a Barcelona i, així, protagonitzar una vetllada inoblidable.

Article relacionat: Restaurants a la vora del mar a Barcelona

Vaixells restaurants a Barcelona

Imatge via Pixabay

Hi ha una empresa, Southern Cross, que ens ofereix llogar un vaixell petit des del qual podrem gaudir de les vistes espectaculars de Ciutat Vella sota els estels de la dolça nit de la Ciutat Comtal. A més, aquestes vetllades inclouen sopar que incluen diferents menús que han estat elaborats pel xef Albert, per la qual cosa la qualitat gastronòmica dels plats és immillorable. Aquesta empresa proporciona la possibilitat de reservar un vaixell de 35 metres per a un sopar romàntic que començarà amb una copa de cava i una visita guiada pels interiors. Compta amb dos salons, un d’exterior i un altre interior, i serà a aquest on es servirà el sopar íntim; a més, també hi ha una cabina perfecta per acabar una cita perfecta amb la teva parella. En aquest sentit tenen una oferta especial que inclou una passejada per la costa durant la posada del sol. Tot sigui per que la cita sigui meravellosa. Però si estàs buscant sopar a un vaixell a Barcelona per organitzar una festa, t’agradarà saber que la mateixa empresa també et dóna l’opció d’organitzar festes i sopars amb amics en un vaixell. En aquesta ocasió hi ha molts més menús per escollir depenent del nombre de comensals i és possible sopar tant en coberta com a l’interior. Un servei apte també per a aniversari i banquets de noces.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Imatge via Pixabay

D’altra banda, la companyia Barcos y Eventos ofereix uns serveis similars. A través d’ells seràs capaç de llogar vaixells petits per hores o durant tot el dia per a cites romàntiques o per festes, com prefereixis; en funció dels teus plans i del nombre de persones convidades es proporcionarà un vaixell o un altre. En el cas que vulguis llogar un veler durant quatre hores has de saber que el preu inclou també un catering durant el qual us serviran còctels i menjar per després ballar amb la millor música. Però si vols llogar-ho durant un dia sencer has d’accedir a la secció Lloguer de Vaixells amb Tripulació. A més, aquesta empresa possibilita el lloguer de tot tipus de vaixells petits i et permet decorar-los com prefereixis.

Coneixes alguna altra empresa per sopar en vaixell a Barcelona? Com ha sigut l’experiència?

4.5 / 5 ( 4 votes )
Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Share
Published by
Elia

Recent Posts

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

1 dia ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

2 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago