blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Llocs per celebrar un aniversari a Barcelona

Sopar romàntic amb vi i espelmes
Escrit per Estibaliz

Dins dels aniversaris, els de noces són els més populars i celebrats, i segurament els més importants a l’hora de celebrar. És habitual que es realitzin en privat, excepte els més importants, com les noces de plata (25 anys de casats) i les d’or (50 anys de casats), en els quals se sol fer una festa amb els familiars i amics.

Si ja vius a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, i et trobes en aquesta data especial sense cap idea de com celebrar-ho, no et preocupis, des de ShBarcelona volem proposar-te diversos llocs per celebrar un aniversari a Barcelona.

Article relacionat: Els llocs més romàntics de Barcelona

Restaurants on celebrar l’aniverari

Restaurant Visual

Sopar amb vistes a la ciutat

Imatge via VisualHunt

T’imagines acabar el dia amb Barcelona als teus peus, en un ambient íntim i acollidor i en companyia de la persona a la que més estimes? El restaurant Visual, a l’Avda. Roma, 2-4, situat a la planta 23 de l’Hotel Torre Catalunya, el més alt de Barcelona, localitzar al districte de Sants-Montjuïc ideal per als més romàntics.

Les seves enormes vidrieres ofereixen unes meravelloses vistes de 360º sobre la ciutat. La seva aposta gastronòmica consisteix en una fusió entre la cuina catalana i mediterrània d’autor. Si vols compartir la celebració amb més convidats, disposen d’un saló privat amb capacitat per a 120 persones.

Leounge Club

O què us sembla llogar un bar musical? El Leounge Club, al carrer Francolí, 68, a Sarrià-Sant Gervasi  és un local amb capacitat per a 100 persones que pot ser llogat al complet per a esdeveniments, celebracions i festes privades (aniversaris, casaments, comiats de solter…) fins a les 3 de la matinada.

Disposa d’un rebedor amb sofàs, barra de bar, una sala gran, lavabos i guarda-roba. Ells mateixos ofereixen diverses opcions de càtering, encara que és possible adaptar o modificar els menús sempre que ho desitgeu.

A banda, també podeu contractar serveis extres, com un DJ, un fotògraf, un xou artístic… Si us agrada l’opció de llogar un local al complet, no dubteu en demanar informació.

La Torre d’ Alta Mar

La Torre d’Alta Mar, al Passeig Joan de Borbó, 88, a la Barceloneta és un altre gran exemple de restaurant romàntic amb vistes de somni; en aquest cas, de la ciutat, del port i del mar.

Es troba a la part alta de la torre del Telefèric del Port Vell, a 75 metres d’altura. L’espai, elegant i sofisticat, sovint és elegit per a sopars d’aniversari. Elaboren una cuina mediterrània, moderna i de mercat, fresca i saborosa, les especialitats són les carns i els peixos, elaborats amb els millors ingredients. És tot un privilegi!

Article relacionat: Sopar a un vaixell a Barcelona

Hotels per celebrar aniversaris

Hotel Sixtytwo Barcelona

Sopar romàntic a un restaurant

Imatge via Pixabay

L’Hotel Sixtytwo Barcelona, a Passeig de Gràcia, 62, a ple cor del districte de l’Eixample, compta amb una ubicació privilegiada i disposa d’unes instal·lacions modernistes i de disseny totalment preparades per acollir celebracions de tot tipus, com el vostre aniversari de noces o altres ocasions especials, sempre amb tota mena de luxes.

Algunes de les propostes que ofereixen a les parelles són: un bon massatge, un bany amb olis essencials, unes fruites banyades en xocolata, cava … A més, podeu allotjar-vos en una de les habitacions, àmplies i elegants, i l’endemà, sorprendre-us amb el seu esmorzar bufet variat que inclou salmó fumat, embotits curats, formatges de la zona i vi, entre altres delícies que sempre satisfan els paladars més exigents.

Aquí trobareu privacitat i exclusivitat i rebreu un tracte totalment personalitzat.

Hotel Melià Barcelona Sky

I acabem amb un dels millors llocs per celebrar un aniversari a Barcelona, l’Hotel Melià Barcelona Sky, al carrer Pere IV, 272, un hotel modern de disseny situat en un gratacel de 120 metres d’altura i amb 29 plantes, al Poblenou, un dels edificis més alts i emblemàtics de l’skyline barceloní. És, sens dubte, un lloc encantador per a celebracions d’aniversaris.

I tu, com i on celebraràs el teu aniversari?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari