blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Un dia romàntic a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Barcelona té moltes cares: la històrica, la cultural, la fiestera, la playera, l’avantguardista… És una ciutat ideal per visitar-la amb la família, els amics i la parella. Sí: amb a la parella també. Hi ha molts racons de Barcelona que desprenen una essència romàntica i que són els millors llocs per descobrir-los al costat de la teva parella. Des de ShBarcelona volem descobrir-te com viure un dia romàntic a Barcelona per a que gaudeixis de la part més amorosa i pasional de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Llocs per celebrar un aniversari a Barcelona

Plans romàntics a Barcelona

 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Anem a proposar-te un planning per viure un dia romàntic a Barcelona. És una proposta perfecta perquè les parelles descobreixin la cara més romàntica de la Ciutat Comtal d’una manera relaxada i tranquil·la. Començarem la nostra ruta romàntica a Barcelona fent una visita al Port Vell. Des d’aquí podrem pujar-nos a les Golondrines i gaudir d’un passeig amb vaixell per la costa de Barcelona, algunes de les rutes amb vaixell disposen d’un servei de vermut que li donaran un toc d’exclusivitat al nostre pla matiner.

Aprofitarem que estem a la zona marítima de Barcelona per continuar la nostra ruta romàntica. Després del passeig amb vaixell anirem al passeig marítim de la Barceloneta on pujarem a la terrassa de l’Hotel Vela per gaudir d’un dinar romàntic amb impressionants vistes al mar. Si el pressupost no dóna per a tant, es pot escollir qualsevol restaurant de la zona que són més assequibles i també disposen d’aires mediterranis. Havent dinat, la platja és el millor lloc per descansar i fer la migdiada: pots escollir entre les platges de la Barceloneta, de la Vila Olímpica o del Poblenou, la que més t’agradi! En despertar-nos de la migdiada, un passeig pel parc de la Ciutadella prenent un gelat és una opció idònia per continuar gaudint del nostre pla romàntic a Barcelona. Si és temporada, podrem agafar una barca de rem en el llac de la Ciutadella i donar un romàntic passeig.

Article relacionat: Sopar a un vaixell a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A mitja tarda, pujarem una mica per la Rambla de Barcelona i ens endinsarem al Bosc dels Fades, un preciós bar original en el que sembla que les fades i la fantasia hi visquin allà. És un lloc tret d’un conte i de visita obligada per a qualsevol persona que vulgui venir de viatge a Barcelona. Ja, per acabar el dia romàntic, soparem a l’Hotel Casa Fuster, un elegant edifici modernista on amenitzen els sopars amb exquisits concerts de jazz que li donaran un toc de distinció al teu sopar romàntic.

Descobreix la cara romàntica de Barcelona amb aquesta ruta turística perfecta per viure-la al costat de la teva parella.

 

Ens recomanes cap altre lloc per gaudir de la Barcelona romàntica?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari