blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Internet i TIC al Cibernàrium

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El Districte 22@ de Barcelona és el districte productiu més innovador de Barcelona, amb espais modernitzats on es concentren estratègicament activitats intenses sobre el coneixement i les tecnologies digitals d’última generació. Inaugurat l’any 2000, el Districte 22@ ha esdevingut la zona més tecnològica de la Ciutat Comtal, i allà hi trobem el Cibernàrium, un programa de capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona que ofereix informació per a professionals i empreses, així com activitas d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania. Des de ShBarcelona us decobrim més sobre TIC al Cibernàrium en aquest article.

Article relacionat: Mobile World Congress

El Cibernàrium de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Cibernàrium és un espai barceloní on apropar-se a Internet i créixer amb ell, un centre de referència local per a la divulgació i capacitació tecnològica. Dels més grans d’Europa en el seu estil, ha estat creat amb l’objectiu de fer que l’accés i ús de les noves tecnologies (TIC) sigui el factor clau de la millora professional i personal. Multi-espai del món de les noves tecnologies i Internet, està integrat per un conjunt que va de la seu central a l’edifici Media-TIC del 22@, a les dites “Antenes Cibernàrium”, algunes de les biblioteques de la xarxa municipal. En particular, les seves activitats de formació es caracteritzen per ser molt pràctiques i de curta durada, modulars i molt adaptables a les necessitats de l’alumne. Les temàtiques tenen dos vessants: alfabetització digital, per entrar en contacte amb les tecnologies, i activitats dirigides a professionals i empreses. Es concreten en tallers d’iniciació i perfeccionament, espais on accedir gratuïtament a Internet amb wifi d’alta velocitat, divulgació multimèdia i cursos d’autoformació. L’Ajuntament és qui impulsa aquest espai, des del 1999. Ho fa a través de Barcelona Activa, agència dedicada a polítiques de desenvolupament local a l’àmbit econòmic. La majoria de les activitats són gratuïtes i obertes a tot el públic interessat.

Article relacionat: La tecnologia i l’aïllament

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Israel Gutiérrez via VisualHunt

Aquest espai ha estat tancat durant el mes d’Agost, però ja és oberta la inscripció per a les properes activitats, que comencen a partir del dia 1 de setembre. En concret les del primer dia són: aprèn a planificar eficaçment un projecte web, tècniques de màrqueting viral, “acquisition management”: col·loca publicitat eficaçment en tots els canals digitals, com utilitzar Pinterest en el teu posicionament personal i d’empresa, com utilitzar Facebook des d’una perspectiva de negoci, inicia’t en els gestors de continguts amb Joomla, Photoshop: iniciació al retoc digital d’imatges. I moltes altres en dies succesius. Són variades i força atractives, oi que sí? Doncs si t’interessa, ho trobaràs al carrer Roc Boronat, 117 (al Districte 22@), i pots contactar-hi al telèfon 93 291 76 10, o bé seguir-ho a les xarxes socials. Aprofita-ho!

*Imatge de: Oh-Barcelona.com via VisualHunt

Anima’t i visita aquest espai tan interessant on la tecnologia és ben present a Barcelona!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari