blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Xiringuitos i bars de Barcelona per gaudir de l’aire lliure

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una ciutat meravellosa per gaudir de l’aire lliure. La seva benèvola climatologia mediterrània, les seves platges i els seus excel·lents bars i restaurants la fan especial per descansar en algun dels xiringuitos i bars que proliferen a la Ciutat Comtal. La veritat és que no tots són excel·lents, però hem de dir que la qualitat d’aquests locals barcelonins és generalment força elevada. De tota manera, avui, en aquest article de ShBarcelona volem recomanar-vos alguns xiringuitos i bars per gaudir de l’aire lliure a Barcelona.

Article relacionat: Els millors vermuts d’estiu a Barcelona

Els millors xiringuitos i bars de la costa barcelonina

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El primer xiringuito que us volem recomanar des de ShBarcelona és el Xiringuito Pez Vela, situat als baixos de l’imponent Hotel W. Disposa d’una terrassa amb espectaculars vistes al mar i a la Barceloneta, donant la sensació que et trobes a una badia. Podràs gaudir d’estil senzill, amb productes de qualitat i molt frescos. Els arrossos i les amanides són protagonistes, tot i que uns dels plats més interessants són el peix salvatge del dia o la costella de bou a la graella de carbó natural. La següent proposta és BeGay, un bar sobre la sorra de la platja de la Mar Bella. Es tracta d’un local d’ambient gayfriendly perfecte per passar un dia de platja i diversió. Disposen d’una variada carta de plats de cuina mediterrània i internacional, deliciosos i refrescants mojitos o uns excepcionals batuts de proteïnes, per poder degustar a la terrassa coberta o a la seva elegant zona chill-out, a una de les seves exclusives hamaques. Ideal per al col·lectiu gai o per a qualsevol persona a qui li agradi el menjar acurat i els espais d’estil xic a poca distància de la riba d’una de les platges més sol·licitades de la capital catalana.

Article relacionat: De terrasses per Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

També us recomanem la Guingueta de l’Escribà. La carta és molt variada i senzilla, apta per a tots els gustos i paladars. Es compon de tapes fredes, entrepans freds i calents, amanides i propostes com les petites pizzes, les aletes de pollastre, el guacamole, el pernil ibèric o l’amanida russa, apostant pels plats més demanats pel públic general, però a preus molt assequibles, per uns 15 € pots menjar tranquil·lament. La següent proposta és La Deliciosa. La seva decoració està basada en el reciclatge, de manera que amb productes vells s’han dissenyat detalls que li proporcionen una gran originalitat. La Deliciosa és sinònim de diversió i de bon menjar. Podràs gaudir de refrescants còctels mentre prens el sol o et delectes amb les millors tapes de la Barceloneta. Compten amb experimentats barmans i coctelers que s’encarregaran de preparar i servir les millors copes perquè puguis gaudir d’un dia de platja perfecte i mitigar la calor de Barcelona a l’estiu. Per picar o menjar podràs escollir entre delicioses amanides, hamburgueses excel·lents o les seves tapes, com els natxos de la Deliciosa, les seves croquetes, les seves patates braves, la seva truita de patates o el seu tzatziki (pa de pita calent).

Coneixes altres xiringuitos i bars ideals per a gaudir de l’aire lliure a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari