blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Millors caipirinhes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona està repleta de locals d’oci nocturn, molts d’ells especialitzats en còctels deliciosos. Des dels famosos gintònics, que estan de moda a les cocteleries barcelonines, amb sabors innovadors i un punt elitista, a un refrescant margarita, passant per daiquiris i martinis, els còctels són un bon reclam per a decidir-nos entre un bar o un pub determinat, i els responsables d’aquests locals ho saben. Avui, a ShBarcelona, us parlarem dels bars de copes on prendre les millors caipirinhes de Barcelona, un refrescant còctel per a sobreviure a les caloroses nits barcelonines.

Article relacionat: Terrasses chill-out a Barcelona

Caipirinha, el Brasil a la teva copa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquest combinat o còctel té el seu origen al Brasil, i el seu nom ressona als bars i pubs de tot el món des de l’any 1900. Els ingredients de la caipirinha són la llima (o llimona suau), el sucre, gel i el component alcohòlic el posa la cachaça, un preparat local que prové de la canya de sucre, molt semblant a l’aiguardent. La caipirinha s’ha de prendre amb canyeta, ja que d’aquesta manera es succiona el líquid del fons, on es troba el sucre i la llima, i la lenta filtració de l’alcohol, que queda a la part superior. Si es pren sense aquest element, només s’apreciarà l’alcohol i es perdran els matisos dels altres ingredients. Ara que ja sabem com s’ha de degustar la caipirinha només ens queda saber a on podem dirigir-nos per a prendre un bon exemple d’aquest dolç combinat a la Ciutat Comtal.

El primer lloc del qual volem parlar-vos, si us ve de gust gaudir d’una excel·lent caipirinha, és Samba Brasil. Aquest local, situat a l’Eixample, i molt proper a la Sagrada Família, te l’honor de rebre excel·lents crítiques a TripAdvisor en relació amb els seus còctels en general, i les seves caipirinhes en particular. Alguns no oculten el seu entusiasme i els atorguen sense dubtar-ho el títol de la cocteleria que elabora les millors caipirinhes de tota Barcelona. També comenten que l’ambient és molt agradable i l’atenció correcta. És un local de petites dimensions.

La següent proposta és un restaurant mexicà. Sí, ja sabem que la caipirinha és brasilera, però en aquest restaurant serveixen excel·lents còctels a molt bons preus, i les seves caipirinhes són delicioses. No només les caipirinhes, també els nachos, els cebiches, les amanides, els tacos, els burritos…tot. Aquest deliciós restaurant es troba a una de les zones més cèntriques de Barcelona, a prop de la Catedral i a ple Barri Gòtic, a la Via Laietana, 46. Ah, se’ns oblidava!, es diu Rosa Negra.

Article relacionat: Fer un bon vermut a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per a finalitzar, us proposem un viatge per la gastronomia brasilera, que us portarà a acabar la ruta amb una excel·lent caipirinha. El restaurant fOgO, al carrer Còrsega, 231, a prop de l’Hospital Clínic, és un restaurant elegant on preparen plats molt elaborats i sofisticats basats en la gastronomia tradicional brasilera. Cuina d’alt nivell que deu la seva excel·lència als meravellosos xefs, i que, com no podia ser d’altra manera, preparen unes caipirinhes de diferents sabors de gran qualitat. La millor manera de finalitzar un àpat de categoria i conèixer el Brasil amb el paladar.

Has visitat algun d’aquests locals? Ens recomanes algun altre local on prendre unes meravelloses caipirinhes a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari