blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

40 noves botigues a La Roca Village

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Recentment, el macro-complex de botigues outlet de la Roca del Vallès, va presentar al gran públic la seva flamant ampliació. En les obres s’han invertit 30 milions d’euros i el resultat és la nova La Roca Villlage, l’espai comercial més visitat de tot Catalunya i que per a l’ocasió inaugura 40 noves botigues, tot i que durant aquest any té previst més obertures, tant de botigues com de restaurants. A ShBarcelona ens sembla molt interessant aquesta ampliació de les instal·lacions del centre comercial, i t’expliquem més sobre aquestes 40 noves botigues a La Roca Village.

Article relacionat: On trobar les millors rebaixes a Barcelona

Ampliació al centre comercial La Roca Village

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de Jorge Faranguillo via VisualHunt

Amb aquesta ampliació, La Roca Village passa de 17.000-24.000 m², convertint-se així en l’outlet de luxe més gran d’Europa del grup Value Retail, que també gestiona altres centres d’aquest tipus a París, Madrid, Berlín o Munic. La nova zona comercial compta amb la presència de firmes de moda nacionals i internacionals de primer nivell, com Armani, Aristocrazy, Becara, Carolina Herrera, Cottet, Diesel, Fossil, La Martina o Purificación García entre moltes altres.

Així, la firma confia a satisfer la demanda del turisme internacional d’alt poder adquisitiu amb aquesta ampliació. El visitant estranger, especialment de França però també arribats des de la capital catalana en autobusos especials, suposa el 65% de les visites a aquest fantàstic centre comercial del Vallès. La remodelació amb la consegüent obertura de noves botigues, suposarà la creació de 300 nous llocs de treball, 200 d’ells directes i també inclou la construcció d’un nou vial directe des de l’autopista AP.-7 que facilitarà enormement l’accés al pàrquing del recinte comercial.

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de Chic Outlet Shopping via VisualHunt

La inversió també s’ha destinat a millorar altres serveis i l’atenció al client a La Roca Village, oferint així un valor diferencial. S’han inclòs espais com una nova sala VIP, una sala destinada al turisme de congressos i reunions amb capacitat per a 80 persones, una sala per a la pregària multiconfessional, i una oficina de devolució d’impostos per a turistes, entre d’altres. El passat mes d’abril, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va autoritzar al poble de la Roca del Vallès a exercir com a municipi turístic. Com a tal, tot el seu comerç, outlet inclòs, pot romandre obert tots els diumenges i festius.

Has visitat ja el centre comercial de La Roca Village? Què t’ha semblat?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Comentari

  • Voldria saver preus de lloguer de locals de la Roca Village, sobre uns 60 o 70 m quadrats, gracies

Deixar un comentari