blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

La Roca Village, outlet de luxe

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Que Barcelona és una destinació ideal pels amants de les compres, activitat coneguda també com a shopping, és evident. A la Ciutat Comtal es troben un gran nombre de centres comercials, carrers amb botigues exclusives, etc. Des de ShBarcelona volem anar més enllà i parlar-vos sobre un dels centres comercials més interessants de Catalunya, la Roca Village, un outlet de luxe a les afores de la ciutat, on trobaràs roba de marca a uns preus immillorables.

Article relacionat: On trobar les millors rebaixes a Barcelona

La Roca Village

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: synnwang via VisualHunt

Si vols renovar el teu armari, renovar la llar, equipar-te per una ocasió o comprar regals de moda al millor preu, no cal cercar d’ací i d’allà: vés a La Roca Village. Value Retail té a Europa 9 espais Chic Oulet Shopping, que per sí mateixos constitueixen destins turístics. El de Barcelona és La Roca Village: un poble construït per a ser punt de trobada on fer compres de marques comercials de luxe de renom mundial, en modalitat outlet. Més de 100 botigues de moda per home, dona i nen, d’estil de vida i per a la llar. Però tot això amb preus de fins a un 60% de descompte sobre l’original, i en campanyes especials arriben fins al 80 %. Si vols estil, però ajustes el pressupost o ets un “caçador de gangues”, t’encantarà aquest centre comercial. Hi trobaràs les millors marques: Gucci, Tommy Hilfiger, Versace, Vans, Dièsel i Levis, entre moltes d’altres. La proposta és interessant i original: en lloc de centres comercials aclaparadors, itineraris per als vianants a l’aire lliure. En lloc de “low cost” i “fast fashion”, marques recognoscibles i de qualitat, amb descomptes gens menyspreables sobre el preu inicial. I en comptes de col·leccions peribles, una selecció de peces i complements la vigència dels quals està al marge de les tendències passatgeres. La Roca Village és aquest tipus de lloc on no anem a trobar simples capritxos, sinó inversions amb una gran relació qualitat, moda, preu.

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: synnwang via VisualHunt

A més hi pots gaudir de molt bons restaurants i zones d’oci on descansar un moment de les teves compres, o de terrasses on prendre una copa quan acabem de comprar. Molt atractiva és la possibilitat de reservar un assistent personal per que ens assessori en allò que ens va millor o en les darreres tendències. Des del teu smartphone, amb l’app Chic Outlet Shopping pots informar-te i fer reserves. Tot la Roca Village disposa de wifi gratuït, lloguer de paraigües i cadires de rodes, espai per deixar-hi les mascotes, caixer automàtic, i molts altres serveis que faran de la visita tot un plaer. Els turistes poden aprofitar per visitar l’oficina que hi té l’Agència Catalana de Turisme (ACT), i fer compres “Tax Free” si són extra-comunitaris.

*Imatge de: Jorge Franganillo via VisualHunt

Ja has visitat un dels centres comercials outlet més exclusius de Catalunya?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari