blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona português   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina espanyola i catalana

5 bons restaurants per menjar fideuà a Barcelona

Escrit per Estibaliz

La fideuà, peculiar adaptació de la paella que substitueix l’arròs per fideus, és un plat mariner originari de les costes de la Comunitat Valenciana i actualment continua essent un dels aliments més típics d’aquesta regió, juntament amb la paella. Però també és un dels principals plats de Catalunya, així com també és indispensable a la gastronomia balear. Encara que sembli obvi que a la capital catalana hauria d’haver-hi un bon grapat de restaurants que la preparin, no n’hi ha molts que siguin dignes de ser recomanats. Aprofiteu el nostres consells d’aquest article de ShBarcelona en el que us recomanem 5 bons restaurants per menjar fideuà a Barcelona.

Article relacionat: Top 5 restaurants de cuina catalana

El Merendero de la Mari         

Imatge de MasQueRico via VisualHunt

Comencem els nostres suggeriments de 5 bons llocs per menjar fideuà a Barcelona nomenant El Merendero de la Mari (Plaça de Pau Vila, 1), un dels millors restaurants de la ciutat. Especialitzat en arrossos i fideuàs, les seves paelles i aquestes últimes són absolutament delicioses. Tot i que el preu és potser una mica elevat en comparació amb altres, cal tenir en compte el perfecte emplaçament, les vistes i l’espectacular mà del xef. Definitivament, és un d’aquests llocs que has de provar encara que costi una miqueta més.

Restaurant Barceloneta

Seguint en la mateixa línia de restaurants de qualitat, cal mencionar el Restaurante Barceloneta (carrer de l’Escar, 22). Comparteix les espectaculars vistes amb l’anterior, i és que probablement sigui el restaurant amb les millors panoràmiques de la Ciutat Comtal. Preparen arrossos i fideuàs exquisits, així com el millor peix i el més fresc de tots. Tot i que el preu també és una mica elevat, les comoditats que ofereix (disposa de pàrquing gratuït) i la seva solera el converteixen en una visita obligada.

Restaurant Canet Sarrià

5 bons llocs per menjar fideuà a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Allunyat del port, a Sarrià, hi trobem el restaurant Canet Sarrià (carrer de Canet, 38). Si els anteriors es caracteritzaven per les excel·lents vistes i el seu menjar, aquest aposta pels millors productes i presta especial atenció a les matèries primeres. La seva fideuà està entre les millors de la ciutat i, a més, compta amb l’avantatge que està una mica allunyat de l’enrenou del port i aporta intimitat als comensals, pel qual és perfecte per a acudir amb la teva parella o, simplement, si vols fugir del bullici turístic.

Article relacionat: Menjar típic català

La Mar Salada

La Mar Salada (Pg. Joan de Borbó, 58-59) és un altre dels restaurants on la seva fideuà destaca sobre d’altres locals de Barcelona. Aquest elegant restaurant de vanguàrdia liderat pel xef Marc Singla, compta amb un producte fresc de la millor qualitat, i això es nota en els seus plats. La seva fideuà amb gambeta blanca i trompetes de la mort, és un plat que no pots deixar passar en la teva visita a la ciutat.

Restaurant Garlana

Imatge de Pablo Monteagudo via VisualHunt

Acabem les nostres recomanacions de 5 bons llocs per menjar fideuà al’arrosseria Garlana (carrer del Capità Arenas, 27), competència forta dels altres restaurants esmentats. Sens dubte un dels restaurants on menjar fideuà dels més aclamats de Barcelona. Un restaurant únic on el marisc és protagonista, i especialistes en arrossos i fideuàs que no et deixaràn indiferent.

Coneixes altres restaurants de Barcelona on preparin una bona fideuà?

5 bons restaurants per menjar fideuà a Barcelona
5 (100%) 1 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari