blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Fer el vermut a Barcelona – Els millors bars del Barri Gòtic

barcelona el gotic restaurants
Escrit per Aida Manero

Fer el vermut a Barcelona és sempre un plaer, ja sigui amb els amics o amb la família. L’aperitiu dels caps de setmana és sagrat per a milions de persones, i la Ciutat Comtal és perfecta per fer-ho durant tot l’any, gràcies a la gran quantitat de terrasses i bodegues de les quals disposa i a la seva temperatura suau.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels millors bars de vermut al Barri Gòtic,  espais únics per descansar i gaudir d’una excel·lent selecció de tapes variades. Molts d’aquests bars tenen el seu propi vermut. A més, aquest punt de Barcelona compta amb molta historia, per tant els seus establiments també. Si vols viure al barri Gòtic, aquí t’ajudem.

Article relacionat: Fer un bon vermut a Barcelona

Gaudeix d’un bon apetitiu al Gòtic

Bar La Plata

Si busques un bar autèntic, amb les mateixes quatre tapes que quan va ser fundat, el 1945, i on gaudir d’un vi excepcional, no ho dubtis, La Plata és l’establiment ideal. Aquest establiment és un dels punts més mítics per fer el vermut al Barri Gòtic.

Turistes i clients de tota la vida, anònims i famosos com Ferran Adrià, Daniel Brühl, Bono d’U2 o Pau Donés s’han deixat caure per aquest local. El Bar La Plata només té sis taules i serveixen sempre les mateixes quatre tapes : peixet fregit, Gildas, pinxos de botifarra i amanida de tomàquet amb ceba i olives.

📍Carrer de la Mercè, 28, 08002 Barcelona

Busca el millor allotjament al Barri Gòtic 

La Pineda

El local està en marxa des del 1930, tal com resa el cartell de l’entrada, i ha mantingut la mateixa estètica des de llavors. L’entrada és petita i plena de bótes de vi, productes de xarcuteria i conserves a l’aparador, al més pur estil vintage.

L’establiment funciona com a botiga i disposa alhora de 5 tauletes de peus de forja i sobre de marbre. Podràs degustar els productes que tenen a la venda mentre prens un bon vi. No hi ha dubte que La Pineda és un local amb encant i la prova d’això és la quantitat de gent, sobretot turistes, que entren a la botiga, encara que només sigui a mirar.

Al fons a l’esquerra hi ha una petita barra de bar on tenen exposades les diferents tapes o aperitius com amanides diverses, carxofes amb anxoves, salpicó de marisc, tomàquets farcits, etc., tot deliciós i molt recomanable de provar, sense cap mena de dubte, un dels millors vermuts de Barcelona.

📍Carrer del Pi, 16, 08002 Barcelona

vermuts de barcelona

Foto vía google.com/maps

Bodega Cala de Vermut

Es tracta d’un celler amb aspecte antic, i productes de bona qualitat. És un negoci familiar i tradicional, en el qual tenen cura de la matèria prima per oferir als seus clients productes d’excel·lent qualitat. Dels millors bars per fer l’aperitiu a Barcelona, autèntic, casolà i amb una atenció excel·lent. L’ensaladilla russa és insuperable i disposen d’unes excel·lents anxoves.

📍 Carrer de les Magdalenes, 6, 08002 Barcelona

Busca el millor allotjament a Ciutat Vella 

El Portalón

A la barra del Portalón es rememora la tradició, amb un homenatge al vermut tradicional que es venia als cellers de despatx de vins i que la gent de barri prenia religiosament els diumenges al migdia.

Utilitzen el vermut artesanal vermell clàssic per maridar algunes de les seves tapes més tradicionals. Els seus horaris de barra per fer el vermut són de dilluns a diumenge de 10 h a 12h, i per dinars són de dilluns a diumenge de 12:30 h a 23:30 h.

📍Carrer Banys Nous nº 20 08002 Barcelona

fer el vermut a barcelona

Foto vía google.com/maps

Taverna Babia

A la Taverna Babia, et serviran un tipus de cuina mediterrània espanyola. Pots provar el seu menú tradicional o les seves famoses tapes, el sorprenent pernil o les extraordinàries patates braves d’aquest local.

El seu deliciós vi sempre és una elecció encertada. Segur que us emportareu un bon record d’aquest lloc, ja que és famós pel seu gran servei i el seu personal amable, sempre disposat a ajudar. La majoria dels plats de la carta tenen uns preus ajustats. Aquest restaurant té una atmosfera distesa i una bonica decoració.

📍Carrer dels Sagristans, 9, 08002 Barcelona

Quins altres bars per a fer el vermut al Barri Gòtic ens recomanes?

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari