blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Manicures i pedicures a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Vols sumar-te a la cura i el manteniment de les teves ungles de peus i mans? A ShBarcelona et descobrim els millors centres d’estètica a Barcelona per poder mimar-te i gaudir d’ungles perfectes. Ja sigui hivern o estiu, presumeix sempre d’una excel·lent manicura o pedicura, tota una tendència en el món de la bellesa i l’estètica tant per dones com per homes. ¿Vols saber-ne més? Aleshores, no deixis de llegir el següent article. Aquí et proposem les millors manicures i pedicures a Barcelona. ¿T’hi animes?

Article relacionat: On comprar cosmètics a Barcelona

Centres top de manicures i pedicures

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si busques exclusivitat i personalització en els teus tractaments, et donem els centres d’estètica a Barcelona de referencia. Si busques una manicura o pedicura top, no deixis de visitar-los, doncs son locals dedicats a la bellesa de peus i mans, amb excel·lents tractaments i productes de les millors marques. Deixa’t mimar per algun d’aquests centres. The Pink Peony es la solució. Minimanicura, Manicura exprés, Manicura rejovenidora, Manicura Bio, Pedicura…¡I molt més! Aquest saló de bellesa, al més pur estil New York, t’espera per oferir-te els millors tractaments estètics a preus que van dels 10 als 65€, segons el tractament. A més, entre les seves ofertes trobaràs els seus packs Beauty Party, un concepte per gaudir dels tractaments amb amics o amigues que l’ha convertit en un referent dels centres d’estètica a Barcelona. Si et trobes per Passeig de Gràcia, visita The Pink Peony, un saló de bellesa únic. A arribat la revolució de la manicura i la pedicura a Barcelona! Yass & Co et convida a una cita ineludible de la que sortiràs amb mans i peus preparats per qualsevol ocasió. Les últimes tendències son la bandera d’aquest centre estètic emplaçat a l’Avinguda Diagonal. T’ofereixen la millor manicura a Barcelona, sofisticada com la francesa, fantasiosa o 3D. Vols saber-ne més? Vine i ho descobriràs. Refinament, sofisticació i una bona manicura a Barcelona. Dins del Hotel W trobaràs un local expert en l’estètica de mans i peus. Bliss Spa Barcelona et rebrà sempre amb les últimes tendències del mercat, amb els productes de millor qualitat i amb la passió dels seus professionals per la cura de la teva imatge. Si busques un bon centre de manicura i pedicura a Barcelona, a Bliss Spa sortiràs com en un núvol.

Article relacionat: Perruqueries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Vanitas Espai és un dels millors centres d’estètica a Barcelona. Els seus amplis tractaments, les tècniques avançades i la seva professionalitat d’alta qualitat l’avalen. Entre la seva oferta destaca el seu catàleg d’últimes tendències per a mans i peus, com el nail art un estil apte pels arriscats que volen lluir ungles sorprenents. Vanitas Espai es un saló de bellesa compromès amb la imatge dels seus clients, per això s’adapten a qualsevol personalitat, gust o necessitat. Si vols descobrir un centre top de pedicura o manicura a Barcelona, visita el carrer Paris. Vanitas Espai t’hi espera. I no podem parlar de centres d’estètica a Barcelona sense fer referència a un dels locals més top de la ciutat: Buda Nails. El seu ambient et convida a relaxar-te i gaudir d’una experiència única i personal. Dedica’t uns minuts mentre et fan una manicura flash, una pedicura semipermanent, una manicura baby o una pedicura Buda Nails, una de les seves especialitats. Descobreix el seu catàleg carregat de sensacions i de les millors tècniques del Mitjà orient. Buda Nails representa un oasis de bellesa i relax per cos i ment. Si vols sentir-te únic i important durant uns minuts, no dubtis en visitar-los al Carrer Osi.

Ens recomanes algún centre d’estètica a Barcelona més?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari