blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Discoteques per lligar a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Estàs solter/a i et costa lligar a Barcelona? En aquesta ciutat, conèixer gent nova i lligar és molt més senzill del que et penses. I si t’agrada molt sortir de marxa, no et preocupis, perquè en aquest article de ShBarcelona hem seleccionat, per a tu, les millors discoteques per lligar a Barcelona. Això sí, els miracles no existeixen, així que hauràs de treballar-t’ho una mica pel teu compte.

Article relacionat: Llocs per a solters a Barcelona

Discoteques ideals per a singles

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una discoteca de Barcelona molt sonada i on lligar és ben fàcil és Luz de Gas, al carrer de Muntaner, 246. En aquest local podràs ballar fins que no puguis més amb clàssics que fan que et tornis boig, com per exemple: “We Will Rock You”, de Queen. Amb una mica d’entusiasme seràs capaç de lligar i triomfar la nit que hi vagis. En canvi, si que pel motiu que sigui, a Luz de Gas no et menges ni una rosca, sempre pots anar a Magic, en el Passeig Picasso, 40, un local ideal per lligar, fins i tot resulta més fàcil que a l’anterior. Aquí posen música de tot tipus, des de rock i indie, fins a les més famosetes perquè et moguis a gust. Això sí, el local és més petit i, per tant, la quantitat de gent per metre quadrat més gran. L’únic inconvenient d’aquesta discoteca és que moltes vegades es converteix en l’últim recurs per la gent que no ha pogut entrar a altres discoteques, com l’Apol·lo.

Continuem el nostre rànquing de discoteques per lligar a Barcelona amb Heliogàbal, al carrer de Ramon i Cajal, 80, un bar musical amb un ambient més intel·lectual. L’estil musical sol ser indie i la pista està plena de gent disposada a lligar amb tu. Però com que tots tenim estils i gustos diferents, la discoteca Karma, a la Plaça Reial, 10, destaca perquè la freqüenten una combinació de gent de rotllo hippie i d’altres més rockers.; de manera que si t’agraden aquests mons, aquesta és la teva discoteca ideal per lligar a la Ciutat Comtal.

Article recomanat: Les millors discoteques de Barcelona.

Discoteques elegants per lligar

discoteques per lligar a Barcelona

Imatge via Pixabay

Opium, al Passeig Marítim, 34, és una de les discoteques per lligar a Barcelona més conegudes. El més recomanable per gaudir al 100% és anar-hi a l’hora de sopar, per poder estar-hi a dins una vegada que comenci la música; ja que, en cas contrari, hauràs de suportar grans cues. El millor que té aquesta disco és que compta amb una terrassa que mira al mar. Se t’ocorre un lloc millor per seduir a qui t’agrada? Acabem les nostres recomanacions amb Oshum, que trobaràs al carrer Marañón, 17. Es tracta d’un lloc molt elegant i avantguardista. Aquí la gent ve a ballar els caps de setmana, però gairebé d’etiqueta, ja que l’ambient és molt chick i has vestir de forma adequada.

Ens recomanaries alguna altra discoteca de Barcelona on lligar sigui més fàcil?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari