blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Perruqueries low cost a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Cada vegada hi ha més perruqueries amb els costos ajustats a la realitat i a l’abast de totes les butxaques i tots els clients, fins i tot els més exigents han anat acceptant els seus productes amb els braços oberts. Ja no cal que esperis a dates assenyalades per anar a canviar la teva imatge, perquè gràcies a les perruqueries low cost podràs anar-hi sempre que vulguis! En aquest article, des de ShBarcelona et portem una selecció de les millors perruqueries de baix cost a Barcelona.

Article relacionat: Les millors perruqueries de Barcelona.

Perruqueries barates a Barcelona

perruqueries low cost a Barcelona

Imatge via Pixabay

EasyCut és la cadena de perruqueries low cost precursora d’Europa, ja que va ser la primera a emergir. Va néixer en plena crisi, i per tant, s’adapta a ella buscant proveïdors de subministraments que abarateixin les seves tarifes podent oferir així serveis a baix cost. Serveis com ara rentar i pentinar, tall de cabell per a noies o color costen tan sols 9 euros. La companyia ja té instal·lades gairebé una vintena de perruqueries a Barcelona ciutat, i el millor de tot, és que trobaràs salons EasyCut per tota Espanya. Troba la més propera a través del seu web. Altres fets diferenciadors són que disposen del seu propi mitjà de comunicació (un diari) i venen els serveis de perruqueria a través de la xarxa. Oh my Cut és una altra cadena de perruqueries que es troba en expansió nacional i internacional. Ja tens al teu abast tres perruqueries low cost a Barcelona! Tots els salons disposen d’unes precioses instal·lacions decorades amb dissenys exclusius, accés wifi gratis i preus tancats sense sorpreses. Així mateix, no només es centren en els cabells, si no que a més ofereixen altres serveis de bellesa, com manicura i pedicura, esmaltat, etc. Els seus clients poden beneficiar-se de contínues promocions i descomptes; i, a més, si et descarregues la seva App Oh my cut! Podràs demanar el teu torn sense esperes!

Article relacionat: On comprar cosmètics a Barcelona

perruqueries low cost a Barcelona

Imatge via Pixabay

Finalment, Jordi’s compta amb més d’una desena de centres d’estètica i perruqueries low cost a Barcelona, però són molt més que això. Cadascuna d’elles ofereix tot el que es t’imagines i més: una oferta completíssima de serveis de perruqueria i estètica tant per a homes com per a dones, flexibilitat horària i assessorament d’estil. Per si fos poc, compten amb la seva pròpia marca de productes, els quals podràs trobar a través de la seva botiga online i comprar-los còmodament des de casa. Per què pagar més si les tarifes de les perruqueries low cost a Barcelona en general són un 50% més barates que les tradicionals? Si t’animes a visitar-les, segur que t’agradarà aquest nou concepte en els centres de perruqueria.

Recomanaries altres perruqueries low cost a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari