blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Festival Brunch in the Park 2019

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El Festival Brunch in the Park és un festival de música que té lloc a la Ciutat Comtal, ideal per anar amb tota la família. Música, activitats per als més petits, menjar i passar una bona estona és la seva senya d’identitat, a més de celebrar-se a diversos dels llocs més emblemàtics de la capital catalana, com el Poble Espanyol o els jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Si et ve de gust passar un dia especial amb els teus amics o amb la família, no et perdis aquest esdeveniment. Des de ShBarcelona et parlem d’aquest festival en aquest article.

Article relacionat: Festival Jardins de Pedralbes

Descobreix un dels festivals de música més divertits de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Aquest esdeveniment anual se celebra des de fa ja bastants anys a la Ciutat Comtal i es tracta d’un dels esdeveniments musicals més importants de la temporada a la capital catalana. Brunch és un esdeveniment a l’aire lliure on trobaràs bon ambient, zones d’ombra i àrees amb taules per descansar i prendre un respir. Podràs gaudir de l’excel·lent temperatura de Barcelona i de la millor música electrònica en un dels millors festivals a l’aire lliure de la Ciutat Comtal. Si vols menjar alguna cosa, podràs triar entre una bona varietat gastronòmica que et permetrà menjar bé mentre escoltes la millor música, què més es pot demanar? I si ets vegetarià o vegà, no et preocupis, també han pensat en tu. El propòsit del festival és apropar als amants de la música electrònica als millors artistes internacionals i nacionals. I per això no cal que perdis la nit, pots venir amb tota la família, ja que té lloc a la llum del dia. Per això, l’especial d’aquest festival és poder gaudir-lo amb els amics, però també amb la família. Aquí els nens gaudiran tant com tu. Petit Brunch és l’espai del festival pensat perquè grans i petits s’ho passin d’allò més bé i gaudeixin junts d’un magnífic pícnic, de la música en directe i del bon temps. Les activitats de Petit Brunch són divertides i perfectes per als petits, com ara inflables, futbolins, tallers i moltes coses més. Descobreix un dels festivals de música més divertits de l’any a Barcelona.

Article relacionat: Festival de Flamenc a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El festival està previst que se celebri des de l’1 de juliol fins al 16 de setembre del 2019. L’horari és de 13 a 22 hores i el preu de les entrades va des dels 11 euros fins als 21 euros. Alguns dels artistes que podràs veure en el festival són els següents: Adiel, una artista converteix la pista de ball en èxtasi profund amb els seus temes hipnòtics. Adiel és imprevisible i les seves sessions són plenes de temes foscos. Boris Brejcha va començar la seva educació musical en la seva adolescència. Els seus instruments són la bateria i el teclat. Per a Cardao, aquesta forta passió per l’electrònica es va desenvolupar en 2007, any en què va complir 16 anys. Deborah de Luca va néixer a la perifèria de Nàpols i és una de les millors artistes del panorama electrònic actual. Fatboy Slim és un gran artista de la música que va néixer al Regne Unit, i va començar a punxar quan se’n va anar a viure a Brighton per estudiar la seva carrera. Però aquests no són els únics, hi ha molts més, consulta tota la programació a la seva pàgina web.

Has fet acte de presència en alguna edició d’aquest festival? Explica’ns la teva experiència als comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari