blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Allotjar-se a Barcelona

Allotjar-se a Barcelona per passar un cap de setmana en parella

Habitació de luxe a un hotel exclusiu
Escrit per Xavi Maldonado

Si encara no gaudeixes de la vida a Barcelona amb un pis de lloguer, has de saber que la Ciutat Comtal és una ciutat preciosa i una excel·lent alternativa per passar un magnífic cap de setmana en parella.

Passejar pel passeig marítim, prendre un aperitiu a prop de la mar, visitar un parc d’atraccions vintage amb unes meravelloses vistes a la ciutat, deixar-se portar pel consumisme al Passeig de Gràcia o visitar monuments únics com la Sagrada Família, la Casa Milà o la Casa Batlló, són algunes de les diverses activitats que podem fer a la Ciutat Comtal.

Avui, en aquest article de blog de ShBarcelona us volem parlar de les excel·lents alternatives d’allotjament per passar un perfecte cap de setmana en parella a la capital catalana.

Article relacionat: Hotels per a gaudir d’una escapada a la Cerdanya

Descobreix la Barcelona més romàntica amb els millors allotjaments

Sixtytwo Hotel

Lobby a un hotel de 5 estrelles

Imatge via Pixabay

L’Hotel Sixtytwo Barcelona ofereix 45 habitacions exclusives on tenen cura fins a l’últim detall. Sixtytwo Barcelona ofereix una gran diversitat de serveis que faran que els clients se sentin com a casa.

Aquest hotel es troba en ple Passeig de Gràcia, al districte de l’Eixample, una de les zones més exclusives de Barcelonam, i davant de la Casa Batlló de Gaudí.

Gran Hotel La Florida

Gràcies a la seva privilegiada ubicació a la muntanya del Tibidabo, el Gran Hotel La Florida és considerat un dels millors hotels urbans de luxe a la ciutat.

És una opció ideal per a aquells que volen gaudir de tot el que Barcelona ofereix a un entorn d’allò més romàntic, que brinda als seus clients l’oportunitat de viure un estil de vida mediterrani on el luxe, la història i el disseny es barregen a la perfecció.

La fantàstica ubicació del Gran Hotel La Florida ofereix, no només unes vistes espectaculars, sinó també un oasi de pau i tranquil·litat, lluny de l’enrenou i el bullici de la ciutat.

Apartaments ShBarcelona

Llogar un apartament és una opció fantàstica per passar un bonic cap de setmana en parella a la ciutat de Barcelona. A la nostra web podràs veure allotjaments turístics per a pocs dies amb totes les comoditats i el màxim d’intimitat.

Un allotjament turístic permet als hostes disposar d’una major llibertat i tranquil·litat, sentint-se com a casa i permetent organitzar les seves activitats al seu ritme i modular la despesa que s’està disposat a fer, ja que hi ha la possibilitat de cuinar a l’apartament.

Hotel Torino

Esmorçar de qualitat servit al restaurant d'un hotel

Imatge via Pixabay

L’Hotel Torino es troba a la localitat del Masnou, a la comarca del Maresme, a 12 km de Barcelona. Podem accedir-hi en tren, amb direcció a l’aeroport i una freqüència de 7 minuts de sortida per cada tren, o també podem anar en cotxe, per l’autopista (C-32), o amb autobusos.

L’Hotel Torino és un hotel familiar d’estil mediterrani, construït seguint l’estil de les cases centenàries de la zona costanera del Maresme.

Regentat per una família des de 1965, actualment els seus amos representen la tercera generació. L’hotel disposa d’habitacions triples, dobles i individuals, totes amb bany, telèfon, aire condicionat, calefacció, ventilador, TV LCD i Wi-Fi gratuït a tot l’hotel.

L’Hotel Torino també disposa de sala d’estar, cafeteria i restaurant on podreu gaudir d’un excel·lent menú amb productes frescos de proximitat.

Hotel Catalonia Born

Al cèntric barri de Barcelona, al Born, al districte de Ciutat Vella, una zona coneguda pel seu ambient artístic i animat, es troba aquest hotel amb encant, el Catalonia Born.

Un carismàtic edifici de segle XIX, completament restaurat, acull les instal·lacions d’aquest hotel. Les habitacions estan decorades amb detall i gaudeixen de grans comoditats. A més, disposen d’internet Wi-Fi gratuïta i un preciós pati central, parcialment cobert per una claraboia de vidre, que ofereix un joc de llums a l’interior de l’hotel.

Ens recomanes algun altre allotjament ideal per a passar un cap de setmana en parella a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari