blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Prendre un deliciós suís a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La xocolata és un dels dolços més populars arreu del món, i essent conscient d’això, la indústria alimentària ha creat milions de productes relacionats que contenen aquest demandat producte entre els seus ingredients. Des de pastissos, pastes, brioixeria, cereals i galetes fins a plats que contenen xocolata i cacau o, fins i tot, postres com les pizzes de xocolata. La veritat és que ens encanta qualsevol cosa que contingui aquest preuat ingredient, però si hi ha una cosa que torna bojos als xocolaters, i més a l’hivern, és una xocolata calenta amb nata, els deliciosos suïssos. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem d’on podeu prendre un bon suís a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Menjar xurros amb xocolata a Barcelona

El suís, el dolç més reconfortant a l’hivern

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Durant els mesos d’hivern ens vénen de gust plats calentons per recompondre el cos després d’exposar-nos al fred i a la humitat. A més, les coses dolces sempre ens pugen l’ànim i ens ajuden a activar el nostre cervell de nou després d’un dia estressant i exigent mentalment. D’altra banda, el cacau ens aporta aquesta dosi extra d’energia que ens ajuda a afrontar el que queda de dia amb una altra perspectiva. El suís és una combinació de xocolata calenta a la tassa, generalment amb llet, i rematada amb nata per sobre. El més habitual és mullar-hi algun brioix, croissant, ensaïmada, xurros o porres. Imaginem que la majoria de vosaltres ho heu provat alguna vegada, però en cas contrari us animem i recomanem a fer-ho, exceptuant als que no podeu consumir aquest tipus de productes per prescripció mèdica, és clar. Per gaudir de la millor manera d’un suís, és important que els ingredients siguin d’excel·lent qualitat. Per exemple, una xocolata de qualitat, amb una bona dosi de bon cacau, barrejat amb llet i amb una nata natural, res de nates de pot d’aquestes que surten a pressió. Està excel·lent amb una bona pasta, una ensaïmada, un croissant o uns xurros, tot i que un bon pa també pot ser un excel·lent acompanyament. Si us han entrat ganes de sortir corrent de casa per obtenir el vostre deliciós suís, aquí us comentem a alguns dels millors establiments per a tastar-lo.

Article relacionat: Els millors pastissos de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En primer lloc, us proposem un dels llocs més emblemàtics de Barcelona on podreu prendre una xocolata excel·lent, la Granja Viader. En aquesta granja podeu trobar una excel·lent rebosteria i uns xocolates espectaculars, ideals per donar-vos un homenatge, i recordeu, de res serveixen els remordiments, així que gaudiu-lo. Un lloc ideal per als amants dels dolços de tota mena és Caelum, un espai al barri Gòtic que, igual que Viader, té una màgia especial. Berenar-hi després d’una tarda de compres pel centre, és la culminació d’un dia perfecte. Finalment, trobem una altra granja mítica per als xocolaters a la Ciutat Comtal, La Pallaresa. Aquí trobem uns xurros excel·lents i uns xocolates a la tassa absolutament deliciosos. Ja saps, de vegades, per tenir una mica més de felicitat és inevitable pujar uns grams més. Això sí, recorda que l’esport també proporciona felicitat.

Quin és el teu suís preferit a la Ciutat Comtal?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari