blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Gastronomía

Els millors pastissos de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Trobar un bon pastís, que sigui esponjós i saborós, no és una feina fàcil. Encara que sembli una recepta senzilla, les mesures dels ingredients i el saber fer del cuiner o pastisser tenen molt a dir. Per això és tan important saber on podem trobar els pastissos més deliciosos que ens permetin gaudir del seu sabor. Els aficionats als pastissos i bescuits solen saber perfectament on anar perquè ja han provat molts i han descartat alguns. A Barcelona s’han posat de moda les pastisseries de cup cakes, petits pastissos decorats amb deliciosos i vistosos ornaments comestibles que fan les delícies dels amants de la rebosteria, i que llueixen excel·lentment en fotografia. Avui, ShBarcelona us porta aquest article on us parlarem d’on trobar alguns dels millors pastissos de Barcelona.

Article relacionat: We Pudding, un espai molt singular

Bescuits i pastissos, bells per fora, deliciosos per dins

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Els ingredients per a un bon pastís poden variar, però, en general, la base es fa de sucre, llevat, sal, farina i greix, habitualment oli o mantega. Existeixen algunes varietats que porten iogurt o llet i els seus ingredients es poden barrejar amb cacau, pastanaga, cafè, licor o fruita seca, entre d’altres. Es poden degustar sense o amb cobertura, o amb diferents farcits un cop cuits al forn. Alguns rebosters són capaços de crear autèntiques obres d’art, pastissos estèticament impecables, tot i que requereixen un gran mestratge i tècnica. Els sabors i ingredients són pràcticament infinits i només limitats a la imaginació del cuiner. Si bé no és un producte baix en calories, poden realitzar-se varietats més saludables canviant el sucre per altres edulcorants o la farina refinada per farines integrals. També es pot eliminar la mantega i substituir-la per altres ingredients amb menys greix.

Article relacionat: Les millors teteries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A plena ciutat de Barcelona hi trobem moltes pastisseries especialitzades en bescuits, pastissos i demès dolços, però en volem destacar els següents. En primer lloc volem parlar-vos de Strada Bakery, una pastisseria especialitzada en bescuits a la Ciutat Comtal. En aquesta pastisseria elaboren pastissos diàriament, de manera completament casolana, i amb ingredients de primera qualitat i 100% naturals. Es troben al carrer Provença 158, en ple Eixample barceloní. Com a segona opció us volem parlar de Juice House, una empresa de càtering amb un local físic a Barcelona ubicat al carrer Parlament 12, a prop del centre de la ciutat. Aquesta empresa pensa en tots els detalls perquè el teu càtering sigui absolutament excepcional. Aquí trobaràs pastissos deliciosos, com el pastís de maduixa i alfàbrega, el d’alvocat i llima, de xocolata, o les magdalenes de pastanaga. Finalment us volem parlar d’Orion Cafè, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 511. Aquí trobaràs excel·lents pastissos de tota mena que et faran oblidar mantenir la figura durant una estona. Un petit plaer terrenal que et farà feliç mentre ho proves.

Coneixes altres bones pastisseries especialitzades a Barcelona? Deixa’ns les teves propostes i opinions en els comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari