blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Plans per a després de les vacances

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

És el moment en el qual s’acaben les vacances i tornem a la rutina, però encara queden molts dies de sol i calor a Barcelona. Per aquest motiu, a la Ciutat Comtal hi ha moltes coses a fer en aquests dies finals d’estiu, que s’allarguen moltes vegades amb inicis de tardor càlids i agradables. Per aquest motiu els plans per a després de les vacances a Barcelona són infinits, i per això en aquest article de ShBarcelona hem fet una recopilació dels que ens han semblat més interessants. Pensàveu que els caps de setmana després de la platja tornarien a ser avorrits i tristos? Res més lluny de la realitat, preneu nota i gaudiu de les propostes que us presentem a continuació, no us en penedireu.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Plans de cap de setmana que et faran creure que encara estàs de vacances

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Normalment, el que més trobem a faltar quan tornem de les vacances és la platja, els xiringuitos, els sopars a la llum de la lluna a prop de la mar… per això us portem una proposta fresca, divertida i, no cal dir-ho, de platja! Al Moll de la Marina de Barcelona, molt a prop de la parada de Ciutadella de la línia 4 del metro (groga) trobem un restaurant molt desitjable, amb aire surfer i amb uns plats frescos i molt, molt recomanables. Red Fish, que així es diu el local, disposa de terrassa amb vistes al mar de Barcelona, i en ell podràs fer un deliciós i relaxant vermut abans de dinar, tastar els seus deliciosos mariscos per menjar o els seus plats de peix fresc, així com els seus arrossos, per a sopar al costat de les ones del mar. Se t’oblidarà que has tornat a la rutina i et farà pensar que encara segueixes de vacances.

Nits d’estiu, la lluna, els estels, una música romàntica… qui ha dit que la tornada a la rutina a Barcelona és un rotllo?, sens dubte no és cap rotllo si passes una increïble vetllada a la Casa Batlló. Si, a més, amb música en viu i unes increïbles vistes de la ciutat de Barcelona. No, no has de ser una celebrity per passar una nit al terrat de la Casa Batlló, però, això sí, hauràs de pagar l’entrada. Sota el nom de Nits Màgiques, la Casa Batlló organitza una proposta que inclou la visita al terrat del monument, un parell de consumicions, un SmartGuide o un vídeo guia molt interessant sobre l’emblemàtica obra d’Antoni Gaudí i una hora de concert en viu. La visita comença a les 20 hores fins a les 21 hores, que és quan comença el concert.

Article relacionat: Sopars amb espectacle a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

¿Tornes de vacances amb la família i entre els nens i els sogres no has tingut temps de descansar i gaudir de la teva parella? Us proposem una petita escapada romàntica a Barcelona on oblidareu que esteu a la Ciutat Comtal. El Gran Hotel La Florida, un hotel de luxe a la part alta de Barcelona des del qual podreu gaudir d’unes espectaculars vistes panoràmiques de la ciutat, ofereix un paquet d’escapada romàntica amb sopar al qual han anomenat Love Actually. Aquest selecte pack ofereix una beguda de benvinguda, un suculent esmorzar bufet per a dos, cava i maduixes a l’habitació, accés a l’spa i la zona d’aigües i un menú degustació per sopar per a dues persones.

Què us semblen les nostres propostes per a gaudir de Barcelona després de les vacances? Ens proposeu d’altres?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari