blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Fruita barata als mercats de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Portes unes poques setmanes vivint a Barcelona i t’has adonat que necessites vitamines o que hauries de menjar més sa? Per si encara no ho saps, o no els coneixes tots, la ciutat comtal acull nombrosos mercats on és possible comprar bona fruita i trobar bons preus. Dediquem aquest article de ShBarcelona a recopilar algunes idees i consells per a comprar fruita barata als mercats de Barcelona.

Article relacionat: Comprar al mercat a Barcelona

Mercats de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Potser quan llegeixis la paraula “mercat“, automàticament et vingui al cap el Mercat de la Boqueria (Rambla, 91), el més famós de tots i el que mereix una visita obligada quan passegem com a turistes pel centre de la ciutat. No obstant això, no cal agafar metro ni caminar carregats amb bosses des del cor de Barcelona fins a casa, ja que a cada barri no només hi ha nombroses fruiteries petites, sinó que a més, cadascun compta amb un mercat propi. Uns més grans que altres, alguns fins i tot, amb supermercats! Dos mercats de barri molt populars són el Mercat de l’Abaceria (Travessera de Gràcia, 186) i el Mercat de Sant Antoni (Carrer Comte d’Urgell 1 bis). Com veus, cada un té el seu web, on es mostra la gamma de productes que ofereixen, així com algunes imatges perquè te’n puguis fer una idea general. Tots dos tenen un horari semblant, no obstant això, mentre que el de Gràcia obre de dilluns a dijous de 07.00 h a 14.30 h i de 17.30 h a 20.30 h i els divendres i dissabtes de 07.00 h a 15.00 h i de 17.00 h a 20.30 h, el de Sant Antoni obre mitja hora abans a la tarda i els divendres, dissabtes i vigílies de festa no tanca al migdia. A més, els dos ofereixen pàrquing. El de l’Abaceria és gratuït i al de Sant Antoni només et pots lliurar de pagar si desemborses un mínim de 30 euros al mercat. Si prefereixes anar al de Gràcia hauràs d’agafar la línia 4 de metro i baixar-te a Joanic. En cas que et decantis pel de Sant Antoni, agafa la línia 2 de metro fins a la parada Sant Antoni.

Article relacionat: De la Boquería al Colmado Quílez

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Però, com hem dit abans, cada barri té el seu, per la qual cosa Barcelona compta amb un gran nombre de mercats: el de Clot, La Sagrada Família, la Trinitat, la Barceloneta, Santa Caterina, al Mercat de la Llibertat, el de la Mercè i un gran etcètera. Et recomanem visitar la secció de mercats al web de l’Ajuntament de Barcelona per tal que puguis trobar fruita barata als mercats de Barcelona. Les hores més aconsellables per comprar són: o bé a primera hora del matí, que és quan la fruita està més fresca; o tot el contrari, just al final del dia, que és quan millors ofertes pots trobar. En quant als preus, si vas als mercats més populars i concorreguts, són una mica més elevats. Has de tenir paciència, mirar, comparar i descobrir en quines paradetes pots trobar fruita barata als mercats de Barcelona. A part dels típics mercats i supermercats, a Barcelona s’està imposant la tendència de comprar fruita ecològica als horts que es troben en els pobles més propers, situats a pocs minuts en cotxe de la ciutat i que ens permeten lliurar-nos d’intermediaris, de manera que els preus són una mica més econòmics. Un exemple és el de Martí Rosell.

I tu, on compres fruita a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari