Categories: Activitats i esport

Ballar country a Barcelona

El country és un gènere musical que va néixer de la influència de molts altres estils durant els anys 20 a les regions rurals del Sud d’Estats Units. L’alegria que encomana aquesta música i aquest ritme fan que es balli més del que s’escolta.

L’objectiu principal d’assistir a classes d’aquest tipus de ball és gaudir d’una estona entretinguda, passar-ho bé i ballar aquesta “música campirana”, però també és una bona forma de socialitzar amb altres.

 

No hi ha restriccions d’edat ni de gènere, però molts principiants en aquesta disciplina, o nouvinguts a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, desconeixen que hi ha un gran públic country a la Ciutat Comtal, per això, a ShBarcelona et descobrim on ballar country a Barcelona.

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona

Classes de country a Barcelona

Bailongu

Una de les millors escoles de dansa de Barcelona és Bailongu, al Passatge d’Utset, 11-13, al districte de l’Eixample.

Aquí, el ball s’enfoca com un mètode de diversió, de manera que sigui possible desconnectar de les preocupacions quotidianes, compartir bon humor, rialles i confidències. Sempre està ple de gent de tot tipus, que ballen en parella o grups, i de totes les edats que han trobat a Bailongu una manera diferent de moure el cos mentre ho passen bé i es relacionen.

Busca el millor pis de lloguer de Barcelona

És un gust poder aprendre coreografies a les seves novíssimes instal·lacions, i impregnar-se de la il·lusió, entusiasme i bona organització dels grans professionals que hi treballen. Si ja has decidit deixar-te portar, segur que encara tenen un buit per a tu, perquè és una escola gran, amb diverses sales, ben equipada i oberta a tothom.

És més, tot el que aprens a classe ho podràs posar en pràctica en les activitats i festes que organitzen. Siguin quines siguin les teves intencions, no hi ha dubte que gaudiràs.

foto vía Unsplash.com

Amics Country Barcelona

Per altra banda, l’associació Amics Country Barcelona organitza classes de ball en diversos centres cívics i clubs esportius repartits per tota la ciutat, per tant, la seva oferta és àmplia pel que fa a horaris i nivells (des d’iniciació fins avançat).

Estan tan compromesos amb el projecte que organitzen diverses celebracions durant tot l’any i, de tant en tant, viatges a altres països. Només has de buscar el centre que més t’interessi i informar-te sobre els horaris de les classes.

Article relacionat: Llocs per a solters a Barcelona

Escola de Dansa Lina Corredor

A més, si t’esperes una miqueta a que passi l’estiu per començar a ballar country a Barcelona, has de saber que la primera setmana d’octubre sol haver-hi portes obertes a l’Escola de Dansa Lina Corredor, al carrer Francesc Bolós, 24, al barri de Vilapicina, el qual significa, que pots anar-hi a provar tantes classes com vulguis.

Si t’agrada, aquí ballen diferents estils de country (en fila, en quadrilla o en cercle, en parella, individualment…) i creen diferents coreografies, segons la música.

Troba el pis que busques a Barcelona 

Ball de country a Barcelona

Si més o menys ja domines el ball i vols posar a la pràctica tot el que has après a les classes, pots anar al Pub The Philarmonic (carrer de Mallorca, 204), el qual disposa d’una sala amb escenari; o al Bar musical Country Music Saloon (carrer València, 166), tots dos molt freqüentats per estrangers.

Per què no hi vas tu? Si vols assabentar-te de tots els esdeveniments relacionats amb aquest estil, visita el bloc Va de country, on cada dia podràs triar entre diferents plans.

foto via Unsplash.com

Coneixes algun altre lloc on ballar country a Barcelona?

 

 

4.7 / 5 ( 11 votes )
Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Recent Posts

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

1 setmana ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago

16 Festes populars i activitats a Barcelona

Si estàs planejant una visita a Barcelona i els seus voltants, t'espera un món d'emocionants…

2 mesos ago