blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Nit especial per a parelles

nit romantica barcelona
Escrit per Elia

És molt important deixar de banda la rutina i escollir un dia a la nostra agenda per tenir una vetllada romàntica i de passió inoblidable amb la teva parella per tal de que la relació no es refredi; i és que no només existeix el dia de Sant Valentí o el vostre aniversari, qualsevol data pot ser bona per a passar una nit única al costat de la persona que més estimes.

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, veuràs que són diverses les opcions de passar una estona romàntica amb aquella persona especial.

Des de ShBarcelona et proposem diversos plans per a passar una nit especial en parella a Barcelona.

Article relacionat: Un dia romàntic a Barcelona

Hotels romàntics a Barcelona

dues copes de vi sobre una taula

Imatge via Pixabay

Moltes parelles es pregunten de quina manera es pot trobar ràpidament un bon hotel romàntic sense necessitat d’estar hores indagant a centenars de cercadors? Trobareu la solució a la web irBarcelona, una guia de Barcelona que ofereix informació de tot tipus.

En una de les seves tantes publicacions, van pensar en totes aquestes parelles que moltes vegades es perden la possibilitat de passar una nit especial per no disposar de suficient temps per buscar entre centenars d’hotels i endevinar quin és el més adequat o romàntic.

Per això, han posat a la vostra disposició un llistat amb els millors hotels romàntics a Barcelona que, per diversos motius, resulten ideals per passar una nit especial en parella.

Aquesta selecció s’ha fet sobre la base dels millors hotels romàntics situats en paratges més tranquils i que ofereixen serveis específics i exclusius per a parelles (amb detall de benvinguda, sopars romàntics al seu restaurant o a la mateixa habitació, possibilitat d’esmorzar a l’habitació, plans i activitats per realitzar en parella…).

Hotels amb jacuzzi

Poder endinsar-se en un jacuzzi amb la persona a qui més estimem no és una cosa que puguem fer tots els dies, per això, aquesta activitat s’ha convertit en una de les més sensuals i romàntiques que es poden arribar a fer en parella.

La web Hotels amb Jacuzzi us proposa un llistat complet d’hotels amb les més romàntiques habitacions amb jacuzzi a Barcelona per gaudir d’una vetllada inoblidable amb la teva parella. Podràs trobar una gran varietat d’habitacions, per a tots els gustos i de tots els preus.

Escapades romàntiques

Zona regalo

parella caminan per la platja

Imatge via Pixabay

És la web perfecta per trobar tot tipus de plans i escapades romàntiques per a l’ocasió: escapades relax amb nit d’hotel i spa, escapades romàntiques amb sopar, massatge i sopar romàntic, escapada romàntica en veler, etc. i tot, amb els preus més competitius.

A més, disposeu de diversos filtres per trobar un pla a la vostra mesura per passar una nit especial per a parelles a Barcelona.

Top Rural

Però si el que esteu buscant és viure una nit rural, res millor com cercar el teu hotel a Top Rural, que és una de les webs més importants del sector del turisme rural.

Podràs trobar tant allotjaments a prop de Barcelona com a localitats més llunyanes i més rurals; a més, en els seus packs també solen proposar activitats de multiaventura per a que, a més de gaudir d’una nit d’hotel també puguis viure el turisme actiu fent passejades, relaxan-te a un spa o fent una activitat d’enoturisme.

Article relacionat: Llocs per celebrar un aniversari a Barcelona

Sopar romàntic a casa

 

Guia catering

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

En moments de menor estabilitat econòmica, sobretot en les parelles més joves, cal optar per plans menys costosos. Una bona opció és la de sorprendre a la teva parella amb un deliciós sopar romàntic a casa.

Però com fer que el sopar sigui diferent i especial si no saps cuinar o si ja esteu acostumats a demanar sopars a domicili? Guia catering us ho posa molt fàcil.

Aquesta pàgina posa al vostre abast una llista amb les millors empreses de menjars a domicili a Barcelona, empreses de catering que disposen d’extenses cartes de menjar; d’aquesta manera, podreu gaudir d’un menú especial sense perdre temps i sense moure-us del vostre nidito d’amor. Abans de decidir, podeu consultar tots els detalls de cada empresa i totes les opinions dels quals ja han provat els seus serveis.

Ens recomanes altres plans romàntics a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

5 Comentaris

Deixar un comentari