blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Llocs per a solters a Barcelona

solters a barcelona
Escrit per Estibaliz

T’has decidit a fer el pas i adquirir un pis de lloguer a Barcelona? Ets nou a la ciutat i t’està costant conèixer a gent nova? A la vida quotidiana, és molt comú no disposar de prou temps per conèixer altres persones, i molts no volen arriscar-se a les preocupacions o desil·lusions que de vegades comporta acudir als xats.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Milers de barcelonins pertanyen al col·lectiu de singles, és a dir, persones sense parella (solters, separats, divorciats o vidus) que busquen nous mètodes per relacionar-se. Gràcies a aquest afany de socialització, han anat sorgint clubs especialitzats que proposen gran quantitat d’activitats (menjars, festes, sortides, viatges…) per a tots els gustos.

Des de ShBarcelona us presentem tots els llocs per a solters a Barcelona.

Article relacionat: Discoteques per a singles a Barcelona

Clubs de singles a Barcelona

Friendsteam

El Friendsteam és el club més antic d’Espanya que avui ja compta amb més de 20.000 amics a la base de dades, amb perfils d’edat molt variats (entre 25 i 65 anys), tot i que amb un objectiu en comú: conèixer gent, reprendre la vida social, ganes de divertir-se i passar-ho bé.

solters a barcelona

Foto vía unsplash.com

Planifiquen trobades setmanals per a tots els gustos, com viatges, sortir de copes, activitats esportives, culturals, festes, menjars, teatre… de les que tots els membres n’estan informats.

Troba el teu pis de lloguer a Barcelona

Els caps de setmana, sol haver-hi sopars i sortides; els dimecres, trobades per parlar i fer amics; cada 15 dies, excursions per tota Catalunya; els diumenges, tarda de ball i periòdicament, viatges per tot el món.

No hi ha de què preocupar-se, doncs es tracta d’un club molt seriós que supervisa les trobades per a garantir el bon funcionament. I apuntar-se és gratis!

Singles Barcelona

Tant si busques parella com només amics, Singles Barcelona és una manera molt pràctica de conèixer persones amb afinitats similars i compartir junts activitats d’oci i cultura (sopars, excursions, viatges, xerrades culturals, exposicions…) amb un tracte sa, agradable i respectuós.

L’oferta d’activitats és molt àmplia, fins i tot hi poden anar els fills, i setmanalment hi ha quedades a bars de la ciutat per practicar idiomes. Cal tenir en compte però, que aquests dos clubs no són agències matrimonials, sinó una bona manera de fer amics i potser, trobar parella.

Locals per a solters a Barcelona        

Duvet

Amb una ubicació privilegiada, al carrer Còrsega 327, una de les zones més cèntriques de la ciutat, trobem la discoteca Duvet, un local perfecte on escoltar bona música i passar una bona estona.

Va dirigida a un públic adult d’entre 30 i 45 anys i també és molt reconeguda per ser un dels llocs per a solters a Barcelona. Compta amb un espai ampli per a ballar, és d’estètica moderna, molt elegant i la música, molt animada.

Busca allotjament a Barcelona

Bar Snooker Cocteleria

Pels que ronden la trentena i es considerin de “classe alta” recomanem un lloc preciós i distingit, amb un ambient molt elegant. Parlem del Bar Snooker Cocteleria, que ofereix una doble alternativa: jugar en alguna de les cinc taules de billar i provar un dels seus còctels (molt ben elaborats, per cert).

Aquí es lliga, però amb classe. Els dimecres a partir de les 20 h s’omple de solters. El local ha rebut un premi prestigiós d’interiorisme. Es troba al carrer Roger de Llúria 42, al districte de l’Eixample.

Article relacionat: Discoteques cool.

Quedades per a solters a Barcelona

Si vols enamorar-te, trobar la parella ideal i apuntar-te a un gimnàs, el DIR singles & friends és el teu lloc! A més de disposar de xarxa de gimnasos una gran oferta de classes i activitats, laDIR t’ofereix un servei molt especial: DIR singles.

Amb el propòsit que els membres es coneguin millor, dins de la seva agenda ofereixen gran varietat d’activitats socials i esportives per a singles, tant dins com fora dels gimnasos.

activitats per a singles

Foto vía unsplash.com

Propostes culturals, activitats socials i de lleure, festes… estigues informat a través del seu calendari d’esdeveniments i podràs divertir-te, conèixer gent com tu, fer amics i potser una alguna cosa més. El servei és gratuït per als socis.

Un dels llocs per a solters a Barcelona més innovadors és la nova tendència de “cites ràpides”, que està tenint molt èxit a les grans ciutats. A les Happy Dates o Speed Dating, les noies s’asseuen en una taula i, al so de la campana, els nois s’asseuen per a conèixer-les.

Disposen de 5 minuts per relacionar-se, de manera que convé aprofitar el temps i aconseguir tota la informació necessària de l’altra persona per endur-se una primera impressió. Passats els 5 minuts, els nois es traslladen a la taula del costat per començar la segona cita i així fins a conèixer a totes les persones.

Quina idea t’interessa més?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

7 Comentaris

  • Això esta actualitzat?

    Estava buscant informació sobre lo del snooker bar, i no he vist res. Sols un altre article de 2010, amb comentaris de 2013, dient que feia temps que no ho feien.

    Gràcies,

  • Molta de la informació que has penjat està obsoleta. L Snooker no és bar de Sigles i el Quedem fa anys que no existeix.

    • Gràcies per la informació Mercè! Ja hem modificat l’article. Respecte al Snooker, ja comentem que és un bar regular, però on hi solen acudir bastants solters, pel que l’hem inclòs al llistat. Salutacions!.

  • Hola més que un comentari es una pregunta.
    Teniu ó sabeu d’ algún grup de singles a Barcelona per persones de 65 a 70 anys, aprox?
    Gràcies.

Deixar un comentari