blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Llocs per a solters a Barcelona

solters a barcelona
Escrit per Estibaliz

T’has decidit a fer el pas i adquirir un pis de lloguer a Barcelona? Ets nou a la ciutat i t’està costant conèixer a gent nova? A la vida quotidiana, és molt comú no disposar de prou temps per conèixer altres persones, i molts no volen arriscar-se a les preocupacions o desil·lusions que de vegades comporta acudir als xats.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Milers de barcelonins pertanyen al col·lectiu de singles, és a dir, persones sense parella (solters, separats, divorciats o vidus) que busquen nous mètodes per relacionar-se. Gràcies a aquest afany de socialització, han anat sorgint clubs especialitzats que proposen gran quantitat d’activitats (menjars, festes, sortides, viatges…) per a tots els gustos.

Des de ShBarcelona us presentem tots els llocs per a solters a Barcelona.

Article relacionat: Discoteques per a singles a Barcelona

Clubs de singles a Barcelona

Friendsteam

El Friendsteam és el club més antic d’Espanya que avui ja compta amb més de 20.000 amics a la base de dades, amb perfils d’edat molt variats (entre 25 i 65 anys), tot i que amb un objectiu en comú: conèixer gent, reprendre la vida social, ganes de divertir-se i passar-ho bé.

solters a barcelona

Foto vía unsplash.com

Planifiquen trobades setmanals per a tots els gustos, com viatges, sortir de copes, activitats esportives, culturals, festes, menjars, teatre… de les que tots els membres n’estan informats.

Troba el teu pis de lloguer a Barcelona

Els caps de setmana, sol haver-hi sopars i sortides; els dimecres, trobades per parlar i fer amics; cada 15 dies, excursions per tota Catalunya; els diumenges, tarda de ball i periòdicament, viatges per tot el món.

No hi ha de què preocupar-se, doncs es tracta d’un club molt seriós que supervisa les trobades per a garantir el bon funcionament. I apuntar-se és gratis!

Singles Barcelona

Tant si busques parella com només amics, Singles Barcelona és una manera molt pràctica de conèixer persones amb afinitats similars i compartir junts activitats d’oci i cultura (sopars, excursions, viatges, xerrades culturals, exposicions…) amb un tracte sa, agradable i respectuós.

L’oferta d’activitats és molt àmplia, fins i tot hi poden anar els fills, i setmanalment hi ha quedades a bars de la ciutat per practicar idiomes. Cal tenir en compte però, que aquests dos clubs no són agències matrimonials, sinó una bona manera de fer amics i potser, trobar parella.

Locals per a solters a Barcelona        

Duvet

Amb una ubicació privilegiada, al carrer Còrsega 327, una de les zones més cèntriques de la ciutat, trobem la discoteca Duvet, un local perfecte on escoltar bona música i passar una bona estona.

Va dirigida a un públic adult d’entre 30 i 45 anys i també és molt reconeguda per ser un dels llocs per a solters a Barcelona. Compta amb un espai ampli per a ballar, és d’estètica moderna, molt elegant i la música, molt animada.

Busca allotjament a Barcelona

Bar Snooker Cocteleria

Pels que ronden la trentena i es considerin de “classe alta” recomanem un lloc preciós i distingit, amb un ambient molt elegant. Parlem del Bar Snooker Cocteleria, que ofereix una doble alternativa: jugar en alguna de les cinc taules de billar i provar un dels seus còctels (molt ben elaborats, per cert).

Aquí es lliga, però amb classe. Els dimecres a partir de les 20 h s’omple de solters. El local ha rebut un premi prestigiós d’interiorisme. Es troba al carrer Roger de Llúria 42, al districte de l’Eixample.

Article relacionat: Discoteques cool.

Quedades per a solters a Barcelona

Si vols enamorar-te, trobar la parella ideal i apuntar-te a un gimnàs, el DIR singles & friends és el teu lloc! A més de disposar de xarxa de gimnasos una gran oferta de classes i activitats, laDIR t’ofereix un servei molt especial: DIR singles.

Amb el propòsit que els membres es coneguin millor, dins de la seva agenda ofereixen gran varietat d’activitats socials i esportives per a singles, tant dins com fora dels gimnasos.

activitats per a singles

Foto vía unsplash.com

Propostes culturals, activitats socials i de lleure, festes… estigues informat a través del seu calendari d’esdeveniments i podràs divertir-te, conèixer gent com tu, fer amics i potser una alguna cosa més. El servei és gratuït per als socis.

Un dels llocs per a solters a Barcelona més innovadors és la nova tendència de “cites ràpides”, que està tenint molt èxit a les grans ciutats. A les Happy Dates o Speed Dating, les noies s’asseuen en una taula i, al so de la campana, els nois s’asseuen per a conèixer-les.

Disposen de 5 minuts per relacionar-se, de manera que convé aprofitar el temps i aconseguir tota la informació necessària de l’altra persona per endur-se una primera impressió. Passats els 5 minuts, els nois es traslladen a la taula del costat per començar la segona cita i així fins a conèixer a totes les persones.

Quina idea t’interessa més?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

6 Comentaris

Deixar un comentari