blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Balnearis ocults a Barcelona

Cascada d'aigua a una de les piscines relaxants d'un spa
Escrit per Xavi Maldonado

Si vius a la ciutat de Barcelona, has de saber que hi ha un gran nombre de balnearis i spas molt especials on sovint passen desapercebuts per a la majoria de persones. Si una cosa és segura, és que la vida a la ciutat pot resultar molt estressant, i per aquest motiu és tan important poder disposar de serveis que ens ajudin a recuperar de nou la nostra pau interior.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar dels balnearis ocults que pots descobrir a la Ciutat Comtal, petits i íntims, ideals per als urbanites amb un estil de vida frenètic.

Article relacionat: Flotarium en parella a Barcelona

Descobreix els balnearis secrets de Barcelona

Le Patio Spa

Noi gaudint d'un bany relaxant

Imatge via Pixabay

Le Patio Spa descobriràs un món de noves sensacions, on et proposen els millors rituals, combinant tècniques orientals amb massatges tradicionals per a la màxima relaxació.

Gràcies als seus tractaments, tindràs la sensació de viatjar a altres llocs del món, conèixer el cor d’altres cultures a una bombolla de tranquil·litat i pau mental. Tindràs la impressió que el temps s’ha detingut, essent totalment conscient de trobar-te a un lloc dedicat al benestar.

Le Patio Spa, amb una superfície de 250 m², et proposa una gran varietat de tractaments personalitzats i relaxants. Descobreix la seva zona d’hidroteràpia i relaxació amb un espai íntim per un moment privilegiat i d’excepció.

Dins de les seves instal·lacions trobaràs 5 cabines de tractaments, 3 patis, una zona d’hidroteràpia amb hammam i banyera d’hidromassatge i una botiga on trobaràs una gran varietat de productes relacionats amb la seva filosofia de spa. Es troba al barri de l’Eixample.

Aqua Urban Spa

Aqua Urban Spa és un espai de relaxació, salut i bellesa, al cor de la ciutat. Són un punt de referència al món del spa a Barcelona gràcies a la seva consolidada experiència, guardonats amb diferents premis (Premi al Millor Spa Urbà) per la qualitat dels tractaments i el tracte personalitzat que donen a cadascun dels seus clients.

Aqua Urban Spa de Barcelona disposen d’un equip amb els millors professionals i especialistes.

Tot està cuidat al mil·límetre, la decoració, els tractaments, l’equipament i l’aspecte del seu spa urbà a Barcelona per oferir un concepte global i exclusiu de benestar per a homes i dones.

El seu sistema està basat en la combinació de tècniques d’hidroteràpia i massatges i tractaments d’estètica i aparells d’última generació.

Aqua Urban Spa trobaràs la carta de benestar més àmplia, que inclou des de circuits termals i massatges, tractaments corporals, fins a tractaments específics per al dolor, per a dones embarassades, tractaments de relaxació, d’higiene facial o tractaments contra l’envelliment. Tenen diversos locals, entre ells un al barri de Gràcia.

Article relacionat: Massatge en parella a Barcelona

Rituels d’Orient

Tractament de bellesa a un spa

Imatge via Pixabay

Rituels d’Orient ofereix tractaments de bellesa i benestar, a més de massatges, que porten a cap amb cura durant generacions.

Joies d’Orient que ofereixen basant-se en tres pilars bàsics: personal qualificat, estrictes protocols i productes naturals de gran qualitat. Si el teu desig és combinar l’experiència del Hammam amb els seus tractaments tradicionals, t’aconsellem optar per una de les seves fórmules, els Rituals del Hammam.

Amb els seus tractaments a la carta podràs trobar i combinar com vulguis els que més s’adaptin al teu moment, als teus desitjos. Els seus bons et permetran adquirir tractaments amb un interessant estalvi.

9 Sentits

Aquest petit oasi a la gran i agitada ciutat de Barcelona, t’ofereix un ampli ventall de tractaments que afavoriran la connexió amb tu mateix / a i amb la teva pròpia essència a un entorn relaxant i plàcid. Tots i cada un dels tractaments han estat dissenyats per millorar el benestar, l’equilibri i l’harmonia interna.

A 9 Sentits deixaràs enrere l’estrès i tots els problemes del dia a dia, ja que en aquest moment tu ets el protagonista. Aquí trobaràs quatre tipologies de tractaments: massatges, bellesa, rituals i assessorament.

Ens pots recomanar altres balnearis i spas ocults a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari