blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Flotarium en parella a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

La rutina, els problemes a la feina, anar tot el dia corrents amunt i avall sense parar ni un sol moment poden augmentar els nivells d’estrès. Notes que la teva parella i tu esteu passant per un moment així? Aleshores, es moment de parar uns minuts, desconnectar i gaudir d’una experiència única i relaxant. Parlem dels flotarium, un nou concepte de salut i benestar que millorarà la vostra qualitat de vida. A ShBarcelona volem que coneguis les millors sessions antiestrès gràcies als flotarium en parella a Barcelona. Si busques un pla en parella inoblidable.. Descobreix-los!

Article relacionat: Massatges en parella a Barcelona

Flotarium en parella

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: niceholidayphotos via VisualHunt

En el molt de la salut, el benestar i la bellesa s’ha introduït un nou concepte amb el que milloraràs la teva qualitat de vida. Parlem del flotarium, un espai en el que tornaràs a sentir-te al úter matern, on no existeix la gravetat, on flotes sense esforç. Aquesta banyera futurista ha sigut una revolució en tractaments antiestrès, deguut a que et proporciona una relaxació muscular, nerviosa y mental profunda, mentre t’allunyes de qualsevol estímul extern. Les banyeres flotarium estan dissenyades per aïllar el cos y la ment mentre s’experimenta la sensació de ingravidesa y perds la noció del pes del teu cos. Sona bé, veritat? Doncs, has de saber que aquesta experiència inoblidable pot ser un magnífic pla en parella. A Barcelona, hi ha diversos centres de bellesa i benestar que t’ofereixen serveis de flotarium en parella perquè tots dos us pugueu relaxar i deixar enrere el estrès del dia a dia. Flotarium és el primer centre antiestrès de gravetat cero a Barcelona. Aquest Spa emplaçat a la Plaça Narcís Oller, disposa de diverses sales de flotació equipades amb les últimes cabines per relaxar-se i flotar. Pregunta pels seus serveis i targetes regal de flotarium i regala aquest pla en parella que us deixarà com nous. Per gaudir del fotarium en parella hauràs de tenir en compte les següents recomanacions. En primer lloc us haureu de donar una dutxa ràpida dins de la mateixa cabina abans d’introduir-vos en el flotarium. Si el lloc es totalment íntim no cal posar-se el banyador, tot i que es molt recomanable. Un cop dins del flotarium en parella, la música suau, la llum tènue i l’ambient íntim poc a poc aniran donant pas a la llum i la foscor per deixar-se emportar totalment i desconnectar de qualsevol estímul extern. Tracte personalitzat, professional y exquisits. Et perdràs aquest magnífic pla en parella? Tot un luxe!

Article relacionat: Nit especial per a parelles

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si et trobés fora de la capital, també pots gaudir d’un pla en parella inoblidable. A la ciutat de Terrassa trobaràs un altre Flotarium que us convida a desconnectar del món i arribar a un estat de relax perfecte per rehabilitar tant el cos com la ment. Aquí podràs relaxar-te amb la ingravidesa, equilibrar-te fins arribar a un estat de homeòstasis a totes les parts del teu cos, destensar els músculs i desconnectar… I el millor és que és una activitat per a dos gràcies al seu flotarium en parella.  El centre de gravetat cero està ubicat a Sant Gaietà, 103, Terrassa. Gaudeix d’aquest centre de salut que et convida a provar el flotrium en parella, una novetat exclusiva en el mercat dels massatges.  T’ho perdràs? Visita Flotarium Terrassa i viurás una experiéncia única.

Ens recomanes un altre flotarium en parella a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari