blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Barcelona Harley Days 2014

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si ets aficionat a les motos i especialment a les Harley-Davidson, pren nota i no et perdis la festa més gran urbana de la marca a Europa. Els propers 4, 5 i 6 de juny se celebra la Sisena Edició del Barcelona Harley Days, al recinte de la Fira de Barcelona, a Montjuïc. Per això, des de ShBarcelona et protem aquest article on us descobrim més sobre l’esdeveniment Barcelona Harley Days de 2014, que tindrà lloc a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: On comprar un casc de moto a Barcelona

L’esdeveniment Barcelona Harley Days

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un estiu més Barcelona s’encarrega d’acollir a “moters”, turistes, curiosos i aficionats que vulguin passar tres dies llegendaris envoltats de les millors motos, fent activitats i gaudint de l’ambient que genera aquest gran esdeveniment de la mítica marca americana. Es preveu la participació de 20.000 motos i una afluència de més d’un milió de persones aficionades a l’automobilisme. Seran tres dies d’activitats gratuïtes, com la Expo Classic, una exposició amb molta història, motos de col·lecció realment excepcionals de la primera meitat del segle X: podràs contemplar el tricicle Harley que usava la policia americana el 1935 o la utilitzada per la guàrdia de Franco el 1937. Dins del calendari d’activitats es realitzaran una sèrie de rutes guiades per la ciutat i voltants. Per inscriure’s cal presentar-se a la carpa del Harley Owners Group. Si disposes de permís de conduir de classe A i portes roba de protecció, podràs viure en directe la sensació de conduir una Harley-Davidson amb les Demo Riders. El Harley Owners Group posa a la teva disposició 35 motos de les 5 famílies (Sportster, Dyna, Softail, VRSC i Touring), perquè puguis fer un tomb per la muntanya de Montjuïc. Si no tens llicència, pots apuntar-te a Jumpstarts, on tres autèntiques Harley sobre corrons et faran sentir l’experiència d’accelerar, frenar i canviar velocitats com si fossis circulant. Al Harley Village gaudiràs de totes les motos Harley, a la Expo Harley-Davidson, amb els últims models i accessoris de tot tipus. Una espectacular carpa on et podràs fotografiar al damunt de les motos més actuals de la marca.

Article relacionat: Karts a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Dissabte dia 5 es realitza el concurs Custom Bike Show, amb les millors motos customizades del món. La inscripció és oberta, i es realitzarà el mateix dia al matí. A la tarda, concert: tres boníssimes bandes et delectaran amb els seus temes més animats, mentre un miler de persones ballen enfront de l’escenari. Serà la concentració més gran de country d’Espanya. Recorda, el dissabte a la tarda, la 4th Country Party a l’escenari del Harley Village, a les 19 hores! I finalment l’activitat estrella: la Desfilada de Banderes, emocionant acte en el qual milers de motos faran rugir els seus motors, tota la ciutat sentirà la tronada! Està previst que el diumenge dia 6 a les 11 hores, més de 15.000 motos facin seu el centre de Barcelona, circulant pels carrers més representatius. Aquesta desfilada l’encapçalarà una secció de motos Harley-Davidson amb autoritats i VIPs, seguides de motos amb banderes protocol·làries, i dels Hog Chapters d’Espanya i Europa, juntament amb la resta de participants. Aquesta activitat és oberta a motos de qualsevol marca.

Prepara’t per viure un dels esdeveniments més emocionants pels amants de les motos, la Barcelona Harley Days 2014!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari