blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

On comprar un casc de moto a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Com tots sabem, la seguretat a la carretera és el més important, i no és per menys. Cada dia molts motoristes moren o pateixen accidents a la Ciutat Comtal, i la prudència i el sentit comú és imprescindible per desplaçar-te per Barcelona en aquest mitjà de transport, tenint en compte que la Ciutat Comtal és la ciutat europea amb més motos per habitant. A Barcelona estem acostumats a conviure amb motos i cotxes a les calçades, però la seguretat sempre ha estat una de les coses més importants per a l’Ajuntament. Des de fa molts anys és obligatori l’ús de cascos reglamentaris per desplaçar-se en aquests vehicles. Des de ShBarcelona us volem parlar dels millors locals on podreu comprar cascos de moto a la ciutat.

Article relacionat: Compartint moto elèctrica a Barcelona

El casc de la moto, la millor inversió d’un motorista

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un bon casc pot significar la diferència entre la vida i la mort per a una persona que es desplaça en moto per la ciutat. Encara que la velocitat per via pública a Barcelona està limitada a 50 km / hora com a velocitat màxima, en moltes vies, la veritat és que fins i tot a aquesta velocitat un motorista pot patir un accident mortal. La seguretat és molt important, y un casc de bona qualitat protegeix una de les parts més delicades d’una persona i més fràgils si es produeix un traumatisme. Els cascs integrals són l’opció més segura, ja que estan fabricats d’una sola peça i, per tant, s’adapten millor al capdavant, no es mouen i no deixen cap zona per protegir. Els cascos modulars o jets, per contra, deixen al descobert la mandíbula, una zona en la qual és molt habitual que es produeixin contusions en una caiguda.

A Barcelona hi trobarás molts establiments on podràs comprar cascos de qualitat per a la teva  seguretat a l’hora de circular en moto. És interessant, al seu torn, que t’informis de les marques de cascs especialitzades en aquest producte, ja que solen comercialitzar cascos molt bé testats i amb molts avantatges per al motorista. També hi ha altres marques que venen cascos molt vistosos i estèticament molt a la moda, que agraden precisament per això, però és important no deixar-nos portar per les modes i prioritzar per la seguretat.

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A les botigues Tot Moto podem trobar una gran varietat de cascs per a aquests vehicles a dues rodes, des de cascos integrals de nombroses marques, cascos convertibles o modularscasc jet oberts, cascs infantils o júnior i cascs de trial i offroad. Una altra alternativa molt interessant és Motomania, ubicada a l’Avinguda Meridiana, 278, on podràs trobar una àmplia gamma models de cascos de diferents tipus, des d’integrals, modulars, jet, infantils i offroad, a més de cascs de les millors marques com ShoeiNZINolan o Shark. Finalment, us recomanem Xtreme Motorbike. Aquesta botiga d’articles de moto compta amb una gran oferta de cascs de moto al carrer Emèrita Augusta, 4 de Barcelona. Tota mena de cascs de moto i recanvis per a cascos t’esperen allà.

Quina és la teva botiga de cascos de confiança? Ens recomanes altres botigues on comprar un casc de moto a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari