blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Les millors autoescoles de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Aida Manero

Estàs pensant en treure’t el carnet de conduir i no saps quina autoescola triar? En aquest article de ShBarcelona et presentem les millors autoescoles de Barcelona sigui per ubicació o per preu. Sabem que no és precisament barat, per això cal fer una investigació prèvia abans d’escollir on et voldràs preparar els exàmens.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona,  segur que ja hauràs vist que hi ha un gran nombre d’autoescoles assequibles, pot ser que algunes et vagin millor que d’altres, per proximitat o zona. No t’amoïnis i pren nota de les autoescoles que et presentem. Vols començar a conduir? Segueix llegint!

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

L’autoescola més complerta

Una de les autoescoles més destacades és Hoy Voy (Via Augusta, 59), que ofereix cursos totalment personalitzats i els cursos intensius teòrics s’adapten al teu estil de vida.  Pots assistir a classes des de primera hora del matí, fins a última hora de la tarda-nit.

Un cop t’has fet client, tens accés a un web molt complet en el qual pots practicar per l’examen, guardar els teus resultats, saber en què falles més, quin és el teu nivell, realitzar simulacres d’examen o, fins i tot, atrevir-te amb les preguntes més difícils,  una eina perfecta per estudiar per l’examen.

Busca el millor allotjament de Barcelona  

Pel que fa a les classes, són molt dinàmiques i amb humor perquè no et costi tant d’esforç prestar atenció durant les tres hores diàries que dura el curs intensiu.

Així mateix, amb les classes pràctiques, el professor porta en una tauleta totes les teves dades per anar seguint el teu progrés. I és més, l’autoescola  et proporciona un intel-drive per descarregar arxius explicatius sobre maniobres i exemples de problemes amb el cotxe a la vida real.

autoescoles barcelona preus

Foto vía Unsplash.com

És com una  mena de repàs final amb consells per al dia de l’examen, en la qual, fins i tot, et donaran ajuda psicològica per tal de reduir els nervis.

Tot aquell a qui li interessi, pot dur a terme un simulacre d’examen amb el professor. Però el millor de tot és que si no aproves a la primera, havent fet tots els teus deures bé, et tornen els diners (prop de 200 €).

Article relacionat: Pàrquing gratis a Barcelona.

I per a la teva informació, a part d’aquesta autoescola, que és una les millors autoescoles de Barcelona, també tenen centres a les poblacions de Badalona, Cerdanyola, Granollers, l’Hospitalet, Mataró, Sabadell, Sant Cugat i Santa Coloma. Pots apuntar-t’hi ja des del seu web i consultar quines condicions tenen.

Troba el millor pis de lloguer a Barcelona

L’autoescola més barata

D’altra banda, una cadena d’autoescoles molt popular a Barcelona i que, per molts, ja s’ha convertit en una de les millors de totes és Bel-Air, que té una desena de locals repartits per tota la ciutat i ofereixen diversos packs low cost en funció del número de classes pràctiques que vulguis o necessitis fer.

D’aquesta manera, el pack més barat surt per poc més de 300 €, incloent l’alta a l’autoescola, els tràmits, les classes teòriques, els drets d’examen, els llibres, cinc classes pràctiques, així com l’aplicació que t’ofereixen per fer tests i per seguir la teva evolució des del telèfon.

autoescoles barcelona

Foto vía Unsplash.com

El més car costa una miqueta més de 700 €, a canvi de 20 classes pràctiques. En aquesta autoescola, a diferència de l’altra, la teoria es pot realitzar online de forma més econòmica, però està clar que les classes presencials solen ser més productives.

Sigui quina sigui la teva elecció, la qüestió és que et sentis agust i estiguis convençut de l’autoescola de Barcelona que triis, ja que és un procès pesat i cal estar ben motivat. ¡Ànims!

 En recomanes cap altra autoescola de Barcelona?

 

 

Sobre l'autor

Aida Manero

Comentari

Deixar un comentari