blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Les millors autoescoles de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Fa uns anys, treure’s el carnet de conduir era una mica més complicat que actualment, ja que no existien o no s’aplicaven tant les noves tecnologies per tal de facilitar l’aprenentatge. A més, abans de la crisis econòmica, per moltes autoescoles que hi hagués, els preus eren molt elevats i la gent triava autoescoles amb l’únic criteri de la proximitat.

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, veuràs que hi ha un gran nombre d’autoescoles assequibles. Però ara, per sort, les coses han canviat.

A ShBarcelona hem fet un recull de les millors autoescoles de Barcelona, que alhora, són també les més econòmiques.

Article relacionat: Com aparcar a Barcelona

Autoescoles bones i barates

les millors autoescoles de Barcelona

Imatge via Pixabay

Una de les autoescoles més destacades és Hoy Voy (Via Augusta, 59), que ofereix cursos totalment personalitzats i els cursos intensius teòrics s’adapten al teu estil de vida, doncs pots assistir a classes des de primera hora del matí, fins a última hora de la tarda-nit.

Un cop t’has fet client, tens accés a un web molt complet en el qual pots practicar per l’examen, guardar els teus resultats, saber en què falles més, quin és el teu nivell, realitzar simulacres d’examen o, fins i tot, atrevir-te amb les preguntes més difícils, perfecte per a estudiar per a l’examen.

Pel que fa a les classes, les fan molt dinàmiques i amb humor perquè no et costi tant d’esforç prestar atenció durant les tres hores diàries que dura el curs intensiu.

Així mateix,amb les classes pràctiques, el professor porta en un iPad totes les teves dades per anar seguint el teu progrés. I és més, l’autoescola proporciona un intel-drive per a descarregar pdfs sobre maniobres i exemples de problemes amb el cotxe a la vida real, així com una masterclass amb consells per al dia de l’examen, en la qual, fins i tot, et donaran ajuda psicològica per tal de reduir els nervis.

Tot aquell a qui li interessi, pot dur a terme un simulacre d’examen amb el professor. Però el millor de tot és que si no aproves a la primera, havent fet tots els teus deures bé, et tornen els diners (prop de 200 €).

I per a la teva informació, a part d’aquesta autoescola, que és una les millors autoescoles de Barcelona, també tenen centres a Badalona, Cerdanyola, Granollers, l’Hospitalet, Mataró, Sabadell, Sant Cugat i Santa Coloma. Pots apuntar-t’hi ja des del seu web.

Article relacionat: Pàrquing gratis a Barcelona.

Autoescoles low cost

les millors autoescoles de Barcelona

Imatge via Pixabay

D’altra banda, una cadena d’autoescoles molt popular a Barcelona i que, per molts, ja s’ha convertit en una de les millors autoescoles de Barcelona és Bel-Air, que té una desena de locals repartits per tota la ciutat i ofereixen diversos packs low cost en funció del número de classes pràctiques que vulguis o necessitis fer.

D’aquesta manera, el pack més barat surt per poc més de 300 €, incloent l’alta a l’autoescola, els tràmits, les classes teòriques, els drets d’examen, els llibres, cinc classes pràctiques, així com l’aplicació que t’ofereixen per fer tests i per seguir la teva evolució des del telèfon.

El més car costa una miqueta més de 700 €, a canvi de 20 classes pràctiques. En aquesta autoescola, a diferència de l’altra, la teoria es pot realitzar online de forma més econòmica, però està clar que les classes presencials solen ser més productives.

 En recomanes cap altra autoescola de Barcelona?

Les millors autoescoles de Barcelona
4 (80%) 7 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari