blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Instal·lar-se

Les millors plantes d’ exterior per a una terrassa assolellada

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Una de les maneres més especial i única de decorar la teva terrassa és mitjançant les plantes. De fet, podríem dir que una terrassa sense plantes és com un jardí sense flors, hi manca alguna cosa. Per això, si disposes d’ una terrassa, pot ser interessant esbrinar quines plantes podem utilitzar per a la decoració d’aquesta, i gaudir d’ un lloc acollidor i refrescant sense haver de preocupar-nos excessivament de cuidar-les, sobretot si la teva terrassa rep molt directament la llum solar. Per aquest motiu, en ShBarcelona us volem introduir algunes de les millors plantes d’ exterior per a una terrassa molt assolellada, per a que puguis presumir de terrassa sense preocupar-te en excés.

Article relacionat: Com guanyar espai al teu pis

Cactus, resistents i estètics

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Tot i que no compten amb molt bona reputació degut a les seves espines, algunes de les varietats de càctus són preciosses i poden aportar un toc de disseny i atractiu a la teva terrassa. No et conformis només amb els cactus verds, que gràcies a les seves mesures i formes poden ser molt estètics, sino que aposta també per altre varietats que floreixen, aportant un toc de color i un contrast molt bonic i diferent. Recorda que hauràs de regar-los molt poc, ja es tracten d’ espècies que viuen a climes dessèrtics. Una altra cosa important a l’ hora de mantenir-los vius i bonics, és que el sustrat dels cactus no emmagatzemi aigua ni humitat, ja que pot fer l’ exemplar malbé. Són perfectes per a adaptar-les al sol directe.

Rosa del desert, gaudeix de la bellesa de les seves flors

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una de les plantes més utilitzades per a acolorir els jardins o les terrasses que compten amb una bona il·luminació solar és la rosa del desert. El seu nom és degut al color de les seves flors, d’ un color rosa molt intens. Es tracta d’ una planta molt resistent que té la capacitat d’ emmagatzemar aigua al seu tronc, el que la fa ideal per a climes calorosos i espais assolellats. Si mantens la planta en les seves condicions òptimes per a la seva floració, que són la calor i el sol, aquesta planta floreix durant tot l’ any, amb lo que podràs gaudir de les seves acolorides flors la major part dels temps. Poden créixer en un test que hauràs d’ anar canviant a mesura que la planta vagi creixent.

Article relacionat: Plantes a casa

Palmera de coco, un toc tropical per a la teva terrassa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si tens espai al teu jardí o comptes amb una terrassa amb jardineres el suficientment grans, pots donar-li un toc tropical al teu espai exterior amb una varietat de palmera perfecta per a climes àrids i calorosos. Les palmeres de coco són super resistents i aguanten una barbaritat, fins i tot vents huracanats o climes molt sufocants. Recorda col·locar-la en un abstracte que no retingui la humitat i regala de tant en tant amb molt poca aigua. Un altre avantatge, a més, és la maravellosa ombra que ens proporciona, així que és perfecta per a dotar l’ espai d’ una zona opaca completament natural.

Tens una terrassa o jardí assolellats? Quines plantes hi tens tu?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari