Categories: El que convé saber

Botigues de teles a Barcelona

Actualment existeixen moltes persones a la Ciutat Comtal que advoquen per ser el més autosuficient possible, aprofitant al màxim els recursos i fugint del consum compulsiu d’aquesta societat capitalista.

Una de les coses que més controvèrsia crea és la fabricació per part de les grans empreses tèxtils de roba econòmica a costa, en moltes ocasions, de mà d’obra barata a països en vies de desenvolupament, en els quals en alguns casos s’utilitza a nens.

Gràcies a aquest corrent hi ha un auge de l’auto fabricació de peces de roba, amb el consegüent benefici de les botigues de teles, en clar declivi des que les grans multinacionals tèxtils van començar a vendre roba a preus molt baixos.

Si vius a un pis de lloguer a Barcelona, ja hauràs vist que hi ha botigues de tota mena a la ciutat, per això, des de ShBarcelona us portem aquest article amb informació sobre les millors botigues de teles que hi ha a la capital catalana.

Article relacionat: Donació de roba a Barcelona

Fes-te la teva pròpia roba amb aquestes botigues de teles a Barcelona

Antoniona

Imatge via Pixabay

La propietària d’Antoniona és una apassionada de les teles, els dissenys i els seus colors. Portada per aquesta passió es va desplaçar a l’Índia per tal de localitzar noves textures, aprendre de la seva fabricació i poder ser capaç de triar els dissenys i materials més especials, nous i únics i portar-los al món del tèxtil barceloní.

Tots els materials que pots trobar a Antoniona estan estampats de manera artesanal amb segells de fusta tallats a mà. Una acurada elaboració, completament tradicional, que segueix els mètodes familiars dels artesans de la zona.

Els materials que trobaràs a Antoniona estan elaborats 100% en cotó, ja que, d’aquesta manera, la fixació dels tints és perfecta. Aquesta botiga de teles tan especial es troba al barri de Gràcia, concretament al carrer Astúries 34, prop de la parada de metro de la línia verda de Fontana.

Gratacós

La botiga Gratacós, situada també al barri de Gràcia, aquest cop al carrer Riera Sant Miquel 9, es tracta d’una de les botigues de teles amb més solera de la capital catalana. El negoci es basa en l’esperit emprenedor, les ganes d’innovar i, sobretot, el gust per la moda i el sector tèxtil.

Tres generacions són les que han portat endavant una de les empreses tèxtils més prometedores de Barcelona, ​​unides per una mateixa visió empresarial i vocacional: poder fer realitat les millors creacions a través dels més selectes teixits i matèries primeres del mercat.

Actualment Gratacós es troba a més de 70 països i són un referent per a les grans firmes del disseny i l’Alta Costura, sent fidels als seus teixits i demostrant la seva professionalitat i experiència.

Aquí hi trobaràs excel·lents teles de tota classe i de gran qualitat, amb dissenys completament innovadors i d’un gust exquisit. Si busques teles excel·lents per grans creacions, elegants i de gran qualitat, Gratacós és sens dubte la botiga de teles ideal.

Article relacionat: Classes de costura a Barcelona

Ribes & Casals

Imatge via Pixabay

A Ribes & Casals venen teles majoristes i al detall des de fa molts anys a la Ciutat Comtal, concretament des del 1.933. Disposen de cinc botigues de teles al país, situades a Barcelona al districte de la Ciutat Vella, Madrid, Màlaga, Sevilla, Palma de Mallorca i Màlaga, a més d’una botiga en línia.

A Ribes & Casals ofereixen una gran varietat de teixits que es poden trobar en el sector tèxtil. Aquí trobaràs un servei personalitzat i professional, dedicat a cada client, amb una gran quantitat de teles per als teus dissenys de tota mena, inclosa roba per a la llar. També ofereixen servei de merceria.

Ens recomanes alguna altra botiga de teles a la Ciutat Comtal?

 

5 / 5 ( 5 votes )
Xavi Maldonado

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

1 setmana ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago