blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Cadires d’oficina a Barcelona

Oficina amb decoració d'estil modern
Escrit per Xavi Maldonado

Molts de nosaltres treballem durant moltes hores asseguts davant de l’ordinador, i la majoria de les vegades no seguim una higiene laboral correcta relacionada amb el mobiliari adequat per al desenvolupament de la nostra feina, o no adoptem costums saludables per no passar tantes hores en la mateixa postura.

Els treballs sedentaris comporten grans problemes de salut i, si a més, no es disposen dels elements adequats perquè el nostre cos descansi durant tantes hores, aquests poden augmentar.

Avui, des de ShBarcelona, us parlem d’on podeu trobar cadires d’oficina a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Botigues de decoració assequibles a Barcelona

Ergonomia a la feina i la importància de comptar amb una bona cadira d’oficina

Entenem l’ergonomia com la disciplina que dissenya espais de treball que milloren la salut de les persones, integrant mobiliari i elements que els treballadors fan servir durant les seves hores de feina, i que han d’estar adaptats per a tal d’evitar lesions.

Sala de reunions a una oficina

Imatge via Unsplash

En el cas de les persones que treballen assegudes durant moltes hores, generalment davant d’un ordinador, hi ha unes normes bàsiques perquè s’evitin problemes de salut, sobretot musculoesquelètics. La primera és que el cap estigui alineat amb el tors, sense que hagi d’inclinar-se cap endavant o cap enrere.

Això requerirà que la pantalla de l’ordinador es trobi a l’altura dels ulls, per evitar que es forcin les cervicals. El colzes han d’estar còmodes a prop del cos. També s’hauran d’evitar els reflexos a la pantalla que impedeixin la correcta visualització i que provoquin que es forci la vista.

Finalment, però no per això menys important, és bàsic utilitzar una cadira còmoda, que tingui un bon suport lumbar, que s’adapti correctament a l’esquena, amb seient encoixinat, reposabraços i que, si pot ser, permeti descansar el cap.

Article relacionat: La tecnologia i l’aïllament

Si has de comprar una cadira d’oficina, pots passar-te pel carrer Entença, 34, entre Gran Via i Sepúlveda, ja que compten amb una gran varietat de cadires, des de cadires de direcció, cadires operatives, cadires confidents, cadires polivalents, cadires industrials, plegables i amb reposacaps.

Cadira d'oficina a una sala

Imatge via Unsplash

Es tracta de Cadires Barcelona i, a més, pots trobar sofàs, butaques i tamborets. També hi ha altres opcions, entre elles Oficina Total, situada al carrer Mallorca, 65 de Barcelona. En aquest establiment podràs trobar mobiliari operatiu, mobiliari de direcció, mobiliari metàl·lic, cadires, mobiliari industrial i fins i tot taules de recepció si ets autònom o empresari i has de moblar una oficina.

També us recomanem una altra botiga de cadires a Barcelona que és una excel·lent alternativa per localitzar la cadira de despatx perfecta. Es tracta d’Ofiprix i estan completament especialitzats en mobiliari d’oficina.

A Barcelona es troben al carrer Balmes, 339-343 i també els podràs localitzar a Barberà del Vallès i Cornellà de Llobregat, les dues poblacions properes a la capital catalana. Aquí veuràs mobiliari d’oficina, taulells, taules d’oficina, de despatx i de reunions, cadires d’oficina, ergonòmiques o altres cadires auxiliars.

Com t’indiquem, si passes moltes hores assegut a una cadira, és important per la teva salut gastar una mica més, ja que el teu cos t’ho agrairà.

En saps d’altres botigues on comprar cadires d’oficina? Comparteix-lo amb nosaltres als comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari