blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Advocats gratuïts a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Moltes vegades aconseguir un bon advocat pot ser complicat i costós. Si has tingut un accident de cotxe, un conflicte familiar o algun problema laboral, entre d’altres, el cost dels serveis jurídics pot no estar al teu abast.

Per sort, tots tenim dret a tenir un advocat d’ofici de manera gratuïta que satisfarà les nostres necessitats de manera eficaç i sense tenir que rascar-nos la butxaca. Vols saber-ne més? Aleshores, no deixis de llegir el següent article.

A ShBarcelona em recopilat les propostes que t’ajudaran a identificar advocats gratuïts a Barcelona. Troba’ls i gaudeix d’un servei gratuït per a tothom.

Article relacionat: Notaris a Barcelona

Advocats gratis a Barcelona

El Col·legi de L’Advocacia de Barcelona posa a la teva disposició el servei de justícia gratuïta exercida per qualsevol membre del Col·legi que compti amb un despatx obert a la zona geogràfica on es pretén actuar, que sigui compatible amb el cas a treballar i que pugui acreditar que ja té una experiència de 3 anys a l’àrea on s’ha d’inscriure la sol·licitud.

Llibres de Dret sobre un escriptoriParlem d’advocats d’ofici que són assignats quan una persona reclama la justícia gratuïta. Tot i que parlem d’advocats gratis, això no significa que no tinguin dret a cobrar. Els casos que en el que es pot revertir la gratuïtat son variats.

Per exemple, si un ciutadà no ha tramitat la sol·licitud de justícia gratuïta però se li ha assignat un advocat d’ofici, aquest pot cobrar les costes o el benefici obtingut de la justícia. També es pot cobrar si durant els tres anys posteriors al judici el beneficiari de justícia gratuïta augmenta el seu capital. També, es cobra una tercera part dels honoraris obtinguts pel beneficiari de justícia gratuïta quan és ell qui ha guanyat el pleit.

Existeix un Servei d’Orientació Jurídica (SOJ), públic i gratuït,  que el Col·legi d’Advocacia de Barcelona posa a disposició de qualsevol ciutadà per poder plantejar els problemes i pleits que puguin conduir a una persona a acudir als tribunals i recorre a aquestes vies alternatives de justícia gratuïta. Pots trobar més informació sobre advocats gratuïts a la web del col·legi, al ICAB.

Article relacionat: Els sindicats a Barcelona

Despatxos d’advocats a Barcelona

Tot i que el servei de justícia gratuïta només es possible sol·licitar-la a través dels òrgans municipals instaurats pel govern, les diputacions o els municipis, existeixen múltiples despatxos d’advocats a Barcelona que inclouen visites gratuïtes per poder orientar, aconsellar i informar als ciutadans que es vegin involucrats en problemes amb la justícia o altres pleits.

Sala de Jutjats

Imatge via Unsplash

LT – Labor Trafic. A més de 20 anys d’experiència, aquest despatx d’advocats a Barcelona desenvolupa tasques relacionades amb les diputes d’àmbit laboral així com en indemnitzacions per accidents o danys i perjudicis. A banda del èxit i la professionalitat a LT t’ofereixen la primera consulta gratuïta per poder orientar-te i rebre assessoria jurídica d’alta qualitat. Contacta’ls!

Pallarès – Fernàndez. Pallarès – Fernàndez és un bufet que compta amb despatxos d’advocats a Barcelona ciutat i província. Les visites no només es fan amb advocats especialitzats en cada matèria jurídica concreta, sinó que també t’ofereixen un advocat gratuït que farà el estudi previ a la situació sense cap tipus de compromís. D’aquesta manera, Pallarès –Fernàndez, vol donar facilitats per poder accedir a un entorn jurídic de qualitat i confiança.

Els preus de les visites posteriors són reduïts, així que en cas de contractar els serveis del especialista, ho podràs fer amb facilitats de pagament, amb plans de pagament còmodes i sense interessos ajustats a les teves possibilitats i pressupostos. El bufet d’advocats Pallarès – Fernàndez es troba dins del Col·legi d’Advocats de Catalunya.

A banda dels múltiples despatxos d’advocats a Barcelona que t’ofereixen consultes gratis i plans de finançament per ajudar-te a obtenir el millor servei jurídic a baix cost, també pots utilitzar alternatives per acudir a advocats gratis a Barcelona o qualsevol ciutat del món. Parlem de les pàgines web que poden solucionar els teus dubtes legals de forma ràpida sense necessitat de comprometre’t amb un advocat en concret. Posttigio és una de les més reconegudes.

En aquest portal web trobaràs professionals amb biografies, mèrits i despatxos al que s’ha treballat. Podrás seleccionar a qualsevol d’ells i realitzar les teves consultes jurídiques via online. El seu buscador et podrà ajudar a trobar advocats gratis a Barcelona.

Ens recomanes algún advocat gratuït a Barcelona més?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari