blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

On celebrar una comunió a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Tot i que cada cop està perdent més seguidors, el dia de la Primera Comunió és un esdeveniment que moltes persones recorden amb afecte. Per això, des de ShBarcelona volem posar-nos a la pell de tots aquells pares i mares que necessiten organitzar el dia de la Primera Comunió d’algun fill o filla. Us proposem alguns llocs que asseguren l’èxit de la celebració, perquè aquest dia tan especial per als petits sigui divertit, i inoblidable per a tots. Segueix llegint per a descobrir a on celebrar una comunió a Barcelona.

Article relacionat: Llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona

Celebrar la Primera Comunió

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Les opcions per a celebrar la Primera Comunió són molt variades, per això hi ha alguns criteris que cal considerar: el clima (compte amb arriscar-se a la pluja), el preu (cal fer un pressupost abans d’afrontar la recerca) i els nens. No ho convertim en una festa amb els amics, cal recordar que els petits, en aquest cas, són els protagonistes de la festa, i que a ells els és igual que un restaurant tingui celler, menjar d’autor o una decoració excepcional; és un dia molt especial i hem d’intentar que ho gaudeixin al màxim. Recordeu que no cal complicar-se més del compte, simplement, cal triar un dinar que els agradi i recordar que no aguanten molt de temps asseguts, per tant, caldrà idear algun pla per després del dinar o assegurar-nos que el lloc ofereix un entorn adequat perquè puguin jugar, esplaiar-se i gaudir. Considerant tots aquests factors i intentant abastar gustos diversos, us oferim les següents idees.

Comunions a hotels de Barcelona

Un altre lloc en el qual celebrar comunions a Barcelona és en un hotel. El millor dels hotels és la seva flexibilitat per a la celebració d’esdeveniments. T’asseguren un saló reservat, s’adapten a grups de diferents mides i molts disposen d’un espai exterior on els nens poden jugar. En aquest cas, us proposem l’Hotel Novotel Barcelona Cornellà, que ofereix salons per a qualsevol celebració i per a la Primera Comunió és un encert total. És un espai molt agradable, on podreu començar amb un aperitiu a la zona del jardí i la piscina i continuar menjant un menú mediterrani elaborat amb productes frescos i de temporada en el seu Restaurant Claravía. Els nens seran els grans protagonistes i s’ho passaran bomba a la zona de jocs. Aquí teniu més informació sobre hotels que realitzen comunions a Barcelona.

Comunions en restaurants de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

És una opció molt pràctica. Hi ha restaurants de tot tipus i per a tots els gustos, però no es pot celebrar en un qualsevol, cal tenir en compte una sèrie de requisits, ja que es tracta d’un esdeveniment especial. Com que és un esdeveniment amb nens, i per tant, sorollós, és millor triar un restaurant que disposi de salons independents i privats que ens deixi intimitat o que tingui alguna zona habilitada per a activitats infantils (zona de jocs, animació infantil…) que siguin visibles per als més grans. En aquest cas, recomanem el restaurant Enigmatium, ja que ens sembla el més original i divertit per celebrar aquest dia. Tots els convidats quedaran sorpresos, especialment els nens, amb l’espectacle de màgia durant el dinar (de prop i a l’escenari), enigmes, jocs, concursos, balls, humor, endevinalles i moltes més sorpreses en què participaran tant grans, com petits, que seran els autèntics protagonistes. El restaurant ofereix diversos menús d’acord a les necessitats de tots, menú especial infantil fins a 12 anys, begudes incloses, animació i espectacle per a comunions i sessió fotogràfica que serà lliurada als pares després de l’esdeveniment.

Article relacionat: Acollida temporal de nens a Barcelona

Masies per a celebrar la Comunió

Totes tenen en comú que són finques senyorials amb encant en un entorn natural relaxant i idíl·lic i solen oferir bon menjar. Can Farrell s’ha convertit en la masia de referència per celebrar comunions. Primer de tot, tant adults com nens mengen junts; per a l’entreteniment dels nens en aquest moment, disposen d’un dibuix amb pintures a totes les taules per pintar i, al dors del mateix, un menú en el qual poden assenyalar el que volen menjar. Després de dinar, mentre els grans poden continuar o gaudir d’un cafè tranquils, els petits (majors de 3 anys) tenen una zona de jocs, el Fort Farrell, exclusiva per a ells i vigilats per monitores.

Quins són per a tu els millors llocs per a celebrar Comunions a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari