blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Cinema a l’aire lliure

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Ja ha arribat la calor, i amb ella les ganes d’estar al carrer fins a altes hores de la nit. La nit barcelonina ofereix un amplíssim ventall d’opcions, però si el que desitges és gaudir la frescor de la nit mentre gaudeixes d’una bona pel·lícula de cinema, sens dubte, n’hi ha una que s’enduu el gat a l’aigua, es tracta del cinema a l’aire lliure. A la Ciutat Comtal se celebren diverses activitats d’aquest tipus durant els mesos més calorosos, i des de ShBarcelona us volem explicar més sobre aquestes, no t’ho perdis!

Article relacionat: Activitats de primavera a Barcelona

El Cinema es gaudeix millor a l’aire lliure

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: is that place via VisualHunt

Entre els primers dies de juliol i els últims d’agost, són vàries les sales que ofereixen aquesta sensacional activitat. A banda de les que ara et presentarem, hi ha força barris que organitzen els seus propis cicles de cinema a l’aire lliure que, per descomptat, t’animem a descobrir.  La Sala Montjuïc és sens dubte la més popular per a gaudir d’aquesta activitat, al Fossat del Castell de Montjuïc, sens dubte s’organitza l’esdeveniment d’aquest tipus més multitudinari de la ciutat, en un escenari genial, en un dels districtes més interessants de la ciutat com és Montjuïc. A més de bones cintes, també ofereix al mateix paquet actuacions musicals, curtmetratges i d’altres. Les pel·lícules en versió original subtitulades. El preu és de 6 € per la sessió, i 10 € amb visita guiada al Castell (només els dimecres). Lloguer de gandula 3 €. Enguany comencen el 6 de juliol amb un espectacle en directe de dansa aèria, la projecció de Gravity, i concert de Wom Trio. Tot un luxe de nits.

Article relacionat: Cinema a l’aire lliure a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Cargolins via VisualHunt

Al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), aquest any encara ets a temps de votar, fins al 6 de juliol, els nous curts que es projectaran abans de les pel·lícules. Entra a la seva pàgina i participa. Des del Poble Espanyol i per sisè any consecutiu el Mecal Air proposa curtmetratges i música a l’aire lliure, cada divendres. Les projeccions dels curts seran temàtiques i la música complementarà cada sessió. Si aquest és el teu gènere, és cita obligada. Entrada 6,50 €, si portes el flyer publicitari que hi ha a Internet, et fan descompte: queda per 3,30 €. Tu pots descarregar-te’l fent clic aquí. A més, des del 17 de juliol al 24 d’agost, dijous i diumenge programen música, curt i pel·lícula a la platja. És una mostra gratuïta de cinema independent. Es fa a la Platja de Sant Sebastià, al costat de la Barceloneta. Es fa una taula de debat, i és més que anar a veure una pel·lícula, és un ritual, un punt de trobada. Des de ShBarcelona, després de presentar-te això, només ens queda preguntar-te: T’agraden les crispetes?

Coneixes altres llocs on veure cinema a l’aire lliure a Barcelona?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari