blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Cinema a l’aire lliure a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El cinema és com un somni, un instant on podem deixar de banda durant una estona els problemes i ens endinsem en un món de fantasia, ens apropiem de la vida dels altres per a fer-la nostra o ens muntem al tren de la història per viure una època que mai tornarà. Als que ens agrada el cinema, ens interessa gaudir-ho de moltes maneres diferents, en una sala plena de gom a gom mentre gaudir de les crispetes, còmodament al sofà de casa mentre sopem, o com en aquest cas, en un espai mític a l’aire lliure sota la nit estelada. A l’hora de veure cinema, no és tan important el com ni el quan, sinó la qualitat. Per això, des de ShBarcelona us animem a gaudir del festival de cinema que se celebra a Montjüic durant l’estiu. Atenció cinèfils, agafeu la vostra cadira i prepareu-vos per a gaudir!.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Taula de Continguts

Sala Montjüic

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Quan pensem en cinema a l’aire lliure, inevitablement ens ve al cap les icòniques imatges de les projeccions a descampats als Estats Units dels anys 60. Pel·lícules tan populars com Grease plasmen la forma que tenien els joves de l’època de passar la nit de divendres o dissabte, aparcant el seu cotxe al davant d’una immensa pantalla i gaudint de la pel·lícula o de la companyia -o les dues coses-. Aquesta mateixa idea de distensió, que uneix la cultura, la diversió i el relax, és la que ha decidit adoptar la Sala Montjuïc des de fa més de 16 anys en les ininterrompudes sessions cinèfiles estivals que s’han donat cita al Fossat de Santa Eulàlia, al castell de Montjuïc, un lloc ple d’història i màgia que s’ha convertit en una sala improvisada de cinema. La forma de veure el cinema és molt relaxada, en contacte amb el terra, els estels, i acompanyat de centenars d’espectadors estirats a terra, com si es tractes d’un pícnic multitudinari.

Article relacionat: Descobreix el districte de Montjuïc

Programació

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Aquest estiu des del 29 de juny i fins al 3 d’agost podràs gaudir del millor cinema d’ara i sempre al Castell de Montjuïc. No es deixen cap gènere, així que els amants del thirller poden mossegar-se les ungles amb el Psicosis de l’Alfred Hitchcock el 16 de juliol, o gaudir d’un musical mític com el West Side Story el 6 de juliol, un drama bèl·lic d’una pel·lícula recent com és Dunkerque el dia 9 de juliol, o la màgia d’un film premiat varies vegades com La Forma de l’Aigua el 18 de juliol. Però només podràs gaudir d’una sessió de cinema a la fresca. També podràs ballar i divertir-te amb diversos grups de música que completaran la nit. En aquest escenari tocaran grups com ara Crazy Red Balls, Àngela Suárez Quartet, Acoustic Guiri ExplosionLos Carosones, Hawaii CallsHamsa Hamsa. Què et sembla el pla? Et ve de gust passar una nit a la fresca escoltant bona música i gaudint del millor cinema? Si és així, pots comprar les entrades per a les diferents sessions de la Sala Montjuïc directament des de la seva pàgina web.

*Imatge destacada de: Ender84 vía VisualHunt

Has anat a alguna de les sessions del cinema a l’aire lliure a la Sala Montjuïc? Què t’ha semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari