blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Comprar el millor te a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Podríem dir que el món es divideix en aquells que saben apreciar un te quan és de bona qualitat i els que no. Encara que pugui semblar una mica elitista, és així, només si hem refinat el paladar i l’hem acostumat a prendre bon te, sabrem diferenciar-lo del te de poca qualitat. Per als que pertanyen al primer grup, ShBarcelona es vol comprometre a brindar la informació que necessiten per saber comprar el millor te de Barcelona en diverses botigues de la ciutat. A més, les persones que atenen en aquests establiments solen ser fanàtics del te que compartiran les seves recomanacions i consells amb tu si ho necessites.

Article relacionat: Les millors teteries de Barcelona

Les millors botigues de te

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Segur que et sonen les botigues de Tea Shop, una franquícia que posseeix diverses botigues a tota Espanya i Portugal. Doncs bé, tot i això, a les franquícies de la capital hi podràs comprar el millor te de Barcelona com si estiguessis en una botiga de barri de tota la vida. Les millors varietats i accessoris del mercat els trobaràs a les prestatgeries de les seves botigues amb la millor qualitat garantida també en barreges exclusives fetes pels experts de la cadena. Consulta totes les botigues de Barcelona. I ara ja pots trobar dues botigues Bebe-Té a Barcelona: una a Horta (Carrer Maestre Serradesanferm, 3) i l’altra al carrer Parlament (Carrer Parlament, 7). Aquí hi podràs comprar el millor te de Barcelona, a granel, de la millor qualitat al millor preu, pur, aromatitzat o en bosseta, molt relaxant i amb el prestigi internacional de marques com Revolution Tea, Harney and Sons o Whittard of Chelsea. Des de Bebe-Té no volen transmetre res més que la seva gran passió pel te a tots els seus clients, i ho aconsegueixen! Ah, i també ofereixen venda online.

Article relacionat: Cafès per llegir a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per altra banda, SienTé (Carrer Rogent, 96) és una botiga i saló de te en la que no només hi podràs comprar el millor te de Barcelona amb una àmplia selecció, sinó que també podràs gaudir d’infusions, d’espècies i de melmelades per a realitzar una completa degustació d’aquesta beguda mil·lenària, o per emportar-te la teva mostra preferida. A més t’ofereixen la possibilitat de fer el teu propi pack de “tea lover” per al teu propi consum o per a regal. Tetere (Carrer Zaragoza, 113) també és una barreja entre botiga i saló de te on no només podràs prendre la millor selecció de tes, sinó que també podràs deixar-te emportar per la filosofia dels seus amos i dependents, Jingjing Yuan i Ambròs Genís. Per respectar la tradició mil·lenària del te, el seu personal viatja cada any a les plantacions per intercanviar opinions amb la gent que les treballa, i realitzen formacions en relació a aquesta cultura. No hi ha dubte que saben el que venen i sabran aconsellar, pel que aquí també podràs comprar el millor te de Barcelona.

Coneixes altres llocs dedicats a la venda de te tan extraordinaris com aquests?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari