blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

Descobreix el districte de Sarría-Sant Gervasi

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mariona

Sarrià-Sant Gervasi és un dels districtes més grans de Barcelona. La part antiga del districte és Sarrià, que es creu que ja existia l’any 987 quan la ciutat estava habitada per una colònia romana. Mentre que aquest antic poble s’ha convertit en el centre del que és un dels districtes més concorreguts de la ciutat, no ha perdut el seu encant o el seu ambient de poble. Des de ShBarcelona us portem aquest article on us parlem sobre els diferents barris que composen el districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Article relacionat: Sarrià-Sant Gervasi, districte del coneixement

Els barris que composen Sarrià-Sant Gervasi

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Oh-Barcelona.com via VisualHunt

Com hem comentat anteriorment, el dsitricte de Sarrià-Sant Gervasi és un dels més extensos de la Ciutat Comtal, alguns dels barris els quals són realment exclusius. El primer barri que trobem és Sant Gervasi-Galvany. Aquesta part de Sarrià-Sant Gervasi està dividida en dues àrees, El Putxet i Farró. El Farró és un barri pintoresc que compta de carreteres petites i idíl·liques amb bars i restaurants als carrers. És un bon lloc si el que busques és passejar tranquil·lament. El Putxet està situat al voltant d’un turó que s’ha transformat en un parc preciós, on l’àrea és més contemporània  i no té les petites carreteres del Farró. Això no vol dir que aquesta zona no mereixi una visita, ja que no et pots perdre la interessant arquitectura moderna de la qual disposa. Continuem pel barri de Sarrià, potser la part més tradicional, i centre cultural del districte. La zona té molt d’encant, els locals conviden a entrar i la gent està orgullosa de la història del districte. És un lloc genial per fer una volta, admirar l’arquitectura tradicional i absorbir l’ambient del cor del districte.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Jorge Franganillo via VisualHunt

Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes són tres àrees de Sarrià-Sant Gervasi on s’inclouen algunes atraccions molt especials. La més notable, el Tibidabo, una muntanya preciosa amb vistes de Barcelona que s’ha convertit en una de les atraccions turístiques més populars de la ciutat. La seva preciosa església i el seu parc d’atraccions del segle XX, resulten una bona excursió. És més, quan visites el parc o els voltants, et sorprenen algunes de les millors vistes de la ciutat. Les àrees de Sant Gervasi que composen La Bonanova i las Tres Torres són també unes de les parts més boniques del districte i que mereix la pena visitar. En resum, hi ha molta cosa per veure i fer en el districte de Sarrià-Sant Gervasi. Des de visitar l’espectacular Tibidabo fins a passejar per carrers estrets del barri Galvany. Aquest districte antic segur que et fascina, així que no perdis l’oportunitat de visitar un dels districtes més importants i històrics de la Ciutat Comtal.

*Imatge destacada de: lucasfoxbcn via VisualHunt

Que et sembla el districte de Sarrià-Sant Gervasi?

Descobreix el districte de Sarría-Sant Gervasi
5 (100%) 2 vote[s]

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari