blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

Descobreix el districte Sarrià- Sant Gervasi de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Aida Manero

El districte Sarrià- Sant Gervasi de Barcelona és un dels més grans de la ciutat . La part antiga és Sarrià, que es creu que ja existia l’any 987 quan la ciutat estava habitada per una colònia romana.

Mentre que aquest antic poble s’ha convertit en el centre del que és un dels districtes més concorreguts de la ciutat, no ha perdut el seu encant o el seu ambient de poble. Des de ShBarcelona us presentem aquest article on parlarem sobre els diferents barris que composen el districte de Sarrià-Sant Gervasi.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Els barris que composen Sarrià-Sant Gervasi

Com hem comentat anteriorment, el districte de Sarrià-Sant Gervasi és un dels més extensos de la Ciutat Comtal, alguns dels seus barris són dels més exclusius de la ciutat.

Sant Gervasi-Galvany

El primer barri que trobem és Sant Gervasi-Galvany. En aquesta part de Barcelona trobaràs un ambient familiar a poques passes del centre de la ciutat i de l’Avinguda Diagonal. Limita amb el districte de Gràcia i amb L’Eixample, y té un atractiu molt personal. Recomanem visitar el Mercat de Galvany, ple de productes de proximitat i un estil molt tradicional que ha perdurat al llarg dels anys.

districte sarria sant gervasi barcelona

Foto vía barcelona.cat

El Putxet i el Farró

El Farró és un barri pintoresc que compta de carreteres petites i idíl·liques amb bars i restaurants als carrers. És un bon lloc si el que busques és passejar tranquil·lament. El Putxet està situat al voltant d’un turó que s’ha transformat en un parc preciós, on l’àrea és més contemporània  i no té les petites carreteres del Farró. Això no vol dir que aquesta zona no mereixi una visita, ja que no et pots perdre la interessant arquitectura moderna de la qual disposa.

Busca allotjament al Putxet i el Farró 

Sarrià

Continuem pel barri de Sarrià, potser la part més tradicional, i la seu del districte de Sarrià-Sant Gervasi. La zona té molt d’encant, els locals conviden a entrar i la gent està orgullosa de la història del districte. És un lloc genial per fer una volta, admirar l’arquitectura tradicional i absorbir l’ambient del cor del districte.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes

Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes són tres àrees de Sarrià-Sant Gervasi on s’inclouen algunes atraccions molt especials. La més notable, el Tibidabo, una muntanya preciosa amb vistes de Barcelona que s’ha convertit en una de les atraccions turístiques més populars de la ciutat.

La seva preciosa església i el seu parc d’atraccions del segle XX, resulten una bona excursió. És més, quan visites el parc o els voltants, et sorprenen algunes de les millors vistes de la ciutat.

Allotja’t a Vallvidrera 

La Bonanova i les Tres Torres

Les àrees de Sant Gervasi que composen La Bonanova i les Tres Torres són també unes de les parts més boniques del districte i mereix la pena visitar-les.

La Bonanova va néixer com un nexe d’unió entre Sant Gervasi Galvany i Sarrià, poblat majoritàriament per senyors que retornaven de Amèrica amb grans fortunes. És per això, que si t’hi fixes hi trobaràs molts racons que recorden a aquest tipus d’arquitectura més colonial.

Mapa de Sarrià-Sant Gervasi

Tot i que aquest districte limita majoritàriament amb el Parc Natural de Collserola, Gràcia i L’Eixample, et deixem aquest mapa perquè coneguis les fronteres i la zona que comprèn Sarrià-Sant Gervasi:

                 

En resum, hi ha molta cosa per veure i fer al districte de Sarrià. Des de visitar l’espectacular Tibidabo fins a passejar pels estrets carrers del barri Galvany. Aquest districte antic segur que et fascina, així que no perdis l’oportunitat de visitar-lo i conèixer una de les parts més exclusives de Barcelona.

Què et sembla el districte de Sarrià-Sant Gervasi?

 

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari