Categories: Oci i cultura

Discoteques de Barcelona obertes en diumenge

Si ja disposes d’un pis de lloguer a Barcelona t’hauras adonat de que és una ciutat moderna i cosmopolita que t’ofereix grans opcions per gaudir del oci, tant de dia com de nit. Entre les seves sales de festa més famoses, destaquen algunes discoteques que et faran gaudir de la bona música qualsevol dia de la setmana.

A ShBarcelona ens agrada el ritme i et convidem a viure la ciutat amb les següents propostes. Descobreix en aquest article les discoteques de Barcelona obertes en diumenge i converteix la jornada de descans en un diumenge de festa inoblidable.

Article relacionat: Les millors discoteques de Barcelona

Discoteques de Barcelona per sortir un diumenge

Imatge via Pixabay

Un dels temples de la festa de la capital catalana és, sens dubte, la Sala Apolo, al barri del Poblesec. Els seus múltiples clubs t’ofereixen diverses possibilitats per poder sortir de festa a Barcelona tots els dies de la setmana.

Nasty Mondays o Crappy Tuesdays s’han convertit ja en events ineludibles pels amants de la bona festa.

Però si no tens pla un diumenge per la tarda, la Sala Apolo t’ofereix una de les seves festes més emblemàtiques en aquests últims mesos: Churros con chocolate, una excel·lent opció de gaudir el entreteniment, el millor ambient i la diversió a la Ciutat Condal.

Pels amants del indie o l’electrònica, la Sala Apolo, proposa Nitsa Club on podràs gaudir de les seves sessions de divendres, dissabte i diumenge de la mà de Bonus Track. Sortir de festa per Barcelona és tota una aventura si ho fas a la Sala Apolo.

Si et trobes prop de la platja de la Barceloneta i ets fan de la música house, el millor pla per un diumenge és Opium, una de les discoteques de Barcelona més cosmopolites. Aquest club fusiona restaurant, cocteleria i discoteca en un mateix espai.

Estil, disseny, decoració chic, bona música i millor festa han fet de Opium un local de referencia a la ciutat. En la mateixa loxalització, al barri de La Barceloneta, només separades per uns pocs metres, trobem el Club Catwalk és una de les discoteques de Barcelona més emblemàtiques a més… està oberta els diumenges! Els seus tres ambients Main Room, Sky Room y Terraza et proposen gaudir del House & Mainstream, del R&B, Funk & Hits o del relax amb vistes al mar, respectivament.

Ambient cool i ritme desenfrenat t’esperen a Catwalk, una alternativa per sortir de festa per Barcelona qualsevol dia de la setmana. També a la mateixa zona, es troba Shoko.

Aquest establiment (també restaurant), al caure la nit, el local es transforma per convertir-se en una de les millors discoteques de Barcelona amb sessions úniques i plenes de ritme, de la mà de Dj’s internacionals.

La seva originalitat i les seves festes temàtiques han contribuït a fer de Shoko una excel·lent alternativa per sortir per la ciutat.

Article relacionado: Discoteques per lligar a Barcelona

Imatge via Pixabay

T’agrada la música electrònica i estàs disponible un diumenge? Moog es convertirà en una bona opció per passar-ho bé.

Ubicada al vell mig del Raval, aquesta popular discoteca t’ofereix sessions úniques i sorprenents de la mà de Dj’s de renom com Richie Hatwin,

Laurent Garnier o Jeff Mills, entre molts altres. A partir de les 12 de la nit, Moog serà la millor alternativa per posar fi a un cap de setmana de festa.

Si el que busques és una sala d’ambient, la discoteca Arena Madre es una de les millors opcions per sortir de festa per Barcelona un diumenge a la tarda.

Durant les sessions d’aquesta sala podràs ballar al ritme del millor house i el millor dance. No et pots perdre el show dels diumenges a una de les discoteques gay més conegudes i esbojarrades.

Passar-ho bé qualsevol dia de la setmana es possible si la teva idea es sortir de festa per Barcelona. Les opcions son variades i s’ajusten a tots els estils.

Ens recomanes alguna discoteca per sortir un diumenge a Barcelona?

5 / 5 ( 5 votes )
Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

7 dies ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

3 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago