blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors gelats de Barcelona

Brindant amb gelat davant una gelatería
Escrit per Xavi Maldonado

Si hi ha una cosa característica a l’estiu a qualsevol part del món, són els deliciosos gelats. La qualitat d’aquestes elaboracions és variada, des de productes industrials a gelats artesans, sense lactosa, vegans, naturals de fruites, etc. Tots ells són boníssims i sempre desitjats tant pel públic gran com infantil.

Aquests productes hi abunden a qualsevol ciutat que es preï, i Barcelona no és una excepció. Si vols provar gelats excel·lents a la Ciutat Comtal, en aquest article de ShBarcelona us portem una recomanació d’algunes de les millors gelateries de la ciutat. Si estàs allotjat amb un lloguer de temporada a la capital catalana, no et perdis aquest article.

Article relacionat: Les millors gelateries de Barcelona

Gaudeix dels millors gelats a Barcelona

Delacrem

Boles de gelat amb fruita natural

Imatge via Pixabay

Situada al carrer Enric Granados, 15Delacrem és, segons molts, la millor gelateria de Barcelona. Com de costum, els italians són els més reputats en aquest tipus de productes, així que, Massimo Pignata, propietari de Delacrem, va deixar la seva Itàlia natal per obrir aquesta gelateria artesanal al popular barri de l’Eixample, al centre de la Ciutat Comtal. Els seus gelats estan fets amb ingredients purs, 100% naturals, tal com els seus avantpassats van dictar que era la manera correcta d’elaborar-los. Si preferiu un altre tipus de productes, en Delacrem podreu descobrir un excel·lent cafè i acompanyar-lo amb els dolços del dia, elaborats pel mateix Massimo.

Oggi

El mestre fabricant de gelats Carmelo Chiaramida és qui, en el cas de la gelateria artesana Oggi, estudia cada detall amb cura i passió i qui tria cada producte amb la seva experiència per processar-lo, i transformar-lo en pastes fresques i naturals, que serviran de bases per realitzar cada dia els gelats i cremes que ofereixen als clients. A la cuina del Laboratori de l’Oggi Gelato assistiràs a la creació de receptes originals, fruits d’anys d’experiència, de tradició artesanal i d’un toc de mestratge, amb la genialitat que dóna l’experiència, redescobriment antics sabors i noves i inèdites combinacions. El local es troba al carrer Comtal, 15, al districte de Ciutat Vella.

Article relacionat: Dolços d’estiu

Rocambolesc

Tarrina de gelat artesanal

Imatge via Pixabay

Aquesta és una gelateria especial, no només són gelaters o pastissers, sinó que també afegeixen en el procés creatiu a professionals molt diferents, com ara dissenyadors gràfics, científics, un equip transversal que té com a objectiu evolucionar, aprendre dels errors, créixer amb l’experiència d’atenció al client i fer feliç a aquests amb alguna cosa dolça de gran qualitat. Aquest és l’espai Rocambolesc on transformen una excel·lent matèria primera, possiblement uns dels millors gelats de la ciutat. Tot s’elabora de manera artesanal, seguint un mètode que uneix tècniques clàssiques i avantguardistes per perseguir l’excel·lència, en un ambient agradable on l’equip dolç del Celler de Can Roca capitaneja aquest espai tan especial. El local es troba a La Rambla 51-59, la banda del Teatre del Liceu i en una de les vies més emblemàtiques de la ciutat.

Gelatomanía

Els gelats de Gelatomanía són fantàstics, ja siguin els de sabors clàssics -fins a 25 de diferents- o els invents que es comercialitzen a poc a poc, com el de crema de mascarpone amb poma. Segons la seva propietària, la clau d’un gelat excel·lent és la perfecta combinació entre crema, sucre i aire. Els preus no són excessius, així que és possible delectar-se amb un deliciós gelat artesà per pocs diners. El local es troba a l’Avinguda Mistral, 64, al barri de Sant Antoni de Barcelona.

I per a tu, quins són els millors gelats de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari