blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

On menjar les millors paelles a la Ciutat Comtal

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Al món gastronòmic, cadascú té els seus secrets i la seva manera de cuinar. Els ingredients per a preparar una bona paella varien depenent de qui li preguntis. Pràcticament tots els restaurants i bars d’Espanya ofereixen paella en el seu menú setmanal, i la realitat és que alguns la preparen amb més gràcia que altres. Tots hem menjat alguna vegada un plat de suposada paella que si ho veu un valencià, et diu que allò no és paella, sinó un arròs amb diversos ingredients. Ningú dubta que els arrossos valencians són els millors, però a Barcelona podem trobar alguns restaurants que tenen uns arrossos excel·lents i a ShBarcelona sabem on pots menjar les millors paelles de Barcelona.

Article relacionat: 5 bons restaurants per menjar fideuà a Barcelona

Qualsevol moment és bo per gaudir d’una bona paella

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Can Solé és un clàssic entre els clàssics. Aquest restaurant, al carrer Sant Carles, 4 de la Barceloneta, va obrir les seves portes el 1903 i va començar essent un restaurant pels pescadors del port. Per allà han passat personalitats de tota mena, sobretot atrets per la seva cuina marinera tradicional. Treballen amb productes frescos de la millor qualitat i ho preparen tot amb el màxim afecte. El seu plat estrella és l’arròs caldós amb llamàntol i l’arròs a banda. Et recomanem que preguntis pel peix del dia i que reservis taula, sobretot si vols anar un cap de setmana. Un altre clàssic de la Barceloneta és el restaurant Salamanca, al carrer Pepe Rubianes, 34. Poden presumir de tenir una de les millors terrasses amb vistes al mar. Aquest restaurant, que va obrir les portes fa més de 40 anys, està ubicat a un lloc privilegiat i molt turístic, però afortunadament, això no ha fet decaure la qualitat dels seus plats. La seva cuina és mediterrània i de mercat, amb la millor selecció de productes frescos. Si passes per davant podràs veure a més de trenta cambrers donant el millor servei als clients. El restaurant Salamanca és conegut pels seus plats de peix i marisc, però sobretot per les seves excel·lents paelles.

Article relacionat: Les millors paelles de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Al Passeig de Mare Nostrum, 19, situat just a sota de l’Hotel W, trobem el Xiringuito Pez Vela i té unes vistes al mar espectaculars. És famós per la seva cuina mediterrània senzilla amb productes frescos i de qualitat. El seu aire modern i el seu ambient jove l’ha convertit en un dels restaurants més populars de Barcelona. Tota la seva carta és meravellosa, però els seus arrossos destaquen especialment. És el lloc perfecte per menjar amb els amics i allargar la sobretaula fins ben entrada la tarda. No podíem deixar fora de la llista el Xiringuito Escribà, a l’Avinguda Litoral, 62. Va ser fundat el 1992 coincidint amb les Olimpíades. S’ha convertit en un referent culinari i en un dels restaurants més de moda. És sens dubte un dels millors llocs per menjar paella a Barcelona. Si estàs pensat anar, no t’oblidis de reservar, està sempre ple. I encara que menjar paella davant del mar sembla el millor pla, també es pot degustar un bon arròs en altres zones de Barcelona. L’exemple el trobem al Poble-sec, molt a prop del Paral·lel, ​​on es troba el restaurant Elche, concretament al carrer Vila i Vilà, 71. Estan especialitzats en arrossos llevantins des de 1959. El Paral·lel era freqüentat per actors i artistes, i la propietària de l’Elche, que vivia just a sobre, preparava les seves famoses paelles a qualsevol hora del dia o de la nit. Amb el temps els seus fills s’han anat encarregant del negoci sense perdre el bon fer familiar. Si vols delectar-te amb un arròs típicament llevantí, a l’Elche t’esperen a qualsevol hora. Tot i que ara tanquen de nit, té la cuina oberta de forma ininterrompuda de 13 a 24 hores.

Quin és per a tu el millor establiment per a menjar paella a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari